Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η ώρα της ανακρίτριας για τους δύο νέους συλληφθέντες – Τί θα υποστηρίξουν

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την φρικτή υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, αναμένεται να οδηγηθούν αύριο, Δευτέρα, οι δύο εκ των τεσσάρων νέων συλληφθέντων, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί σχετικά εντάλματα.

Πρόκειται για τον 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων και τον 55χρονο προπονητή ποδοσφαίρου, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από την τέταρτη κατά σειρά κατάθεση του ανήλικου κοριτσιού, που αναγνώρισε τους βιαστές της μέσα από φωτογραφίες, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Και οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια υπερασπιστική γραμμή με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους. Δηλαδή, θα ισχυριστούν στις απολογίες τους ότι είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη, ωστόσο, δεν συναντήθηκαν ποτέ μαζί της, σύμφωνα με το Mega.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Ασφάλεια, λέγοντας ότι συνομίλησε με την ανήλικη αλλά δεν την συνάντησε ποτέ.

Την Τρίτη, θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας και οι άλλοι δύο συλληφθέντες με τα τελευταία εντάλματα. Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 39χρονο.

Και οι τέσσερις οδηγούνται ενώπιον των δικαστικών Αρχών με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής. Όπως μεταδόθηκε, το πλαίσιο ποινής για τη συγκεκριμένη κατηγορία, ανέρχεται σε 10 – 15 χρόνια φυλάκισης.

ENIKOS

Ροή ειδήσεων

Advertisement