Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η  Πάτρα σήμερα-Τι θα λειτουργήσει και τι όχι, στην 24ωρη απεργία, κατεβάζει «ρολά» σήμερα δημόσιος και ιδιωτικός τομέας για την ακρίβεια, συγκέντρωση (10.30 π.μ.)  στο Εργατικό Κέντρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Στους δρόμους κατεβαίνουν σήμερα εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, άνεργοι, συνταξιούχοι, εκπρόσωποι συνδικάτων, σωματείων και φορέων για την ακρίβεια, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ.

Αρκετά σωματεία έχουν προγραμματίσει προσυγκεντρώσεις στην Πάτρα, ενώ στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο, στην οδό Κολοκοτρώνη, όπου μετά τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς θα γίνει πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Παρούσα στην κινητοποίηση θα είναι και η δημοτική Αρχή της Πάτρας. Ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης σε δήλωσή του ανέφερε «καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επαγγελματίες, όλο το λαό της Πάτρας, να συμμετέχει στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της 9ης Νοέμβρη. Κανείς να μην πάει για δουλειά την Τετάρτη, κανένα μαγαζί να μην ανοίξει, ώστε να στείλουμε όλοι ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες, ότι ο λαός σταμάτησε να ανέχεται την πολιτική που τον καταδικάζει στη φτώχεια, στην ανεργία, ότι πήρε την απόφαση να βγει στο προσκήνιο και να διεκδικήσει τη ζωή που δικαιούται.

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους του Δήμου μας, που ενώ παράγουν πολύτιμο έργο για την πόλη μας, βλέπουν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται και βιώνουν μεγάλες δυσκολίες για να τα βγάλουν πέρα, όπως συμβαίνει με όλους τους εργαζόμενους».

Ροή ειδήσεων

Advertisement