Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Η Ολυμπιάδα υποδέχεται (18.00) τον Πανιώνιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη νίκη στην πρώτη φετινή εντός έδρας αναμέτρηση θέλει η Ολυμπιάδα, η οποία θα υποδεχθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών.

Ο Άκης Δαρείος και οι αθλητές του μετά από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις (μία ήττα και μία νίκη) θέλουν την πρώτη τους παρουσία στο γήπεδό τους να την συνοδέψουν με το νικηφόρο αποτέλεσμα και τη συγκομιδή βαθμών που θα τους φέρει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους.

Οι “πορτοκαλί” θέλουν στο τέλος της διοργάνωσης να έχουν μία θέση στην τετράδα και για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να κερδίζουν το ροζ φύλλο αγώνα στα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του, στους εξής αθλητές: Ηλία Πατρινό, Φάνη Εκμετζίογλου, Αντώνη Φιλίππου, Φίλιππο Τιμπίλη, Χαραλάμπο Μπαϊζο, Ευάγγελο Κανελλόπουλο, Θάνο Γεωργακόπουλο, Γεώργιο Αικατερινάρη, Βασίλειο Μαυρομμάτη, Νικόλαο Γεωργατά, Φώτη Γιαννόπουλο, Κοσμά Κοσμά, Βασίλη Καραγιώργο, Νικόλαο Γεωργακόπουλο και Νικόλαος Ράπτη.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γεράνιος και Γκόλφης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement