Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Μύλοι Κεπενού: Αναχρηματοδότηση δανείων, νέο κεφάλαιο για επενδύσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου, ονομαστικής αξίας 25 εκατ. ευρώ, με ιδιωτική τοποθέτηση, προχώρησε την Τρίτη 08/11/2022 η εταιρεία Μύλοι Κεπενού με τη Eurobank.

Πληρεξούσιος καταβολών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων δανειστών ορίστηκε η ομολογιούχος δανείστρια τράπεζα Eurobank Α.Ε.
Το ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας και την εξυπηρέτηση των εν γένει επιχειρηματικών σκοπών και δραστηριοτήτων αυτής.
Η βιομηχανία Μύλοι Κεπενού ΑΒΕΕ στην Πάτρα κλείνει φέτος μια 50ετία λειτουργίας. Ξεκίνησε λίγο νωρίτερα ως παραδοσιακός νερόμυλος ο οποίος το 1952 έδωσε τη θέση του στον σύγχρονο κυλινδρόμυλο, του οποίου το εμπορικό σήμα είναι σήμερα συνώνυμο άριστης ποιότητας και απόλυτης τήρησης των αυστηρότερων προδιαγραφών της παραγωγικής διαδικασίας.
Οι Μύλοι Κεπενού συνδύασαν την τελευταία 20ετία τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού τους με την εξειδίκευση του προσωπικού και πέτυχαν το άριστο αποτέλεσμα ανταποκρινόμενοι στο συνεχώς μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Η παραγωγή περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλίας αλευριών από σιτάρι διάφορων τύπων: Κίτρινα αλεύρια και αλεύρια αρτοποιίας, ειδικά αλεύρια, αλεύρια από ολόκληρο σιτάρι, σιμιγδάλι και μείγματα προσδίδουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εταιρεία.
Η καρδιά της παραγωγικής δράσης χτυπά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών. Τις υποδομές της εταιρείας συμπληρώνουν πλήρως εξοπλισμένες αποθήκες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα καθώς επίσης ένα σύγχρονο συγκρότημα εκφόρτωσης δημητριακών στο λιμάνι της Πάτρας και ένας ιδιόκτητός στόλος φορτηγών μεταφοράς και σιλοφόρων οχημάτων.


Ροή ειδήσεων

Advertisement