Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κυβερνητικά κλιμάκια πριν τον πρωθυπουργό στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η «Γ» από τις 4 Νοεμβρίου είχε περιγράψει τη στόχευση του Μαξίμου για την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα.

Από χθες γράψαμε ότι η επίσκεψη «κλείδωσε» για το διήμερο 22 και 23 Νοεμβρίου, με τις προετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως ανέφερε το χθεσινό ρεπορτάζ της «Γ» τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν πολλά κυβερνητικά στελέχη, που θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με το σύνολο των φορέων της Δυτικής Ελλάδος.

Στο πρότυπο μιας «μίνι ΔΕΘ», σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκια στελεχών της Ν.Δ. θα ξεκινήσουν από την προσεχή Τρίτη περιοδείες σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας, με στόχο να επισκεφθούν και τους 19, όπου θα αναλύσουν έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν προγραμματιστεί, ενώ θα ακούσουν και τα αιτήματα των εκπροσώπων της Τ.Α. και άλλων φορέων. Το πρόγραμμα των επισκέψεων, αλλά και τα κλιμάκια που θα συμμετάσχουν αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η «Γ» έγραψε από χθες ότι είναι υπό διερεύνηση οι χώροι, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το βράδυ της Τρίτης, θα απευθύνει ομιλία, και την Τετάρτη θα δώσει συνέντευξη τύπου.

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού αναμένονται στην Πάτρα, προκειμένου να κάνουν αυτοψία στους χώρους που θα επιλεχθούν για την ομιλία αλλά και τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού και να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Τα σημαντικά έργα υποδομών που αφορούν την περιοχή, όπως είναι ο αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου, ο νέος σιδηρόδρομος, το εμπορικό λιμάνι της Πάτρας, αλλά και το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στο Φλόκα, όπως και τα δίκτυα φυσικού αερίου και 5G, αναμφίβολα θα βρίσκονται στην ατζέντα της επίσκεψης, γι’ αυτό άλλωστε ανάμεσα στα στελέχη που αναμένονται στην Πάτρα, είναι οι υπουργοί Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, Υγείας, Θάνος Πλεύρης, οι αναπληρωτές υπουργοί Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, Υγείας, Μίνα Γκάγκα, Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, Άκης Σκέρτσος, υφυπουργοί (Δήμας), γενικοί γραμματείς (Σδούκου, Γραφάκος) κ.α.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement