Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

H DUR υποδέχεται το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η DUR λανσάρει τη νέα της συλλογή “From Earth to Style”, αποτίνοντας φόρο τιμής στην άγρια ομορφιά της φύσης που αποτελεί την πηγή έμπνευσής της.

Ζεστές αποχρώσεις και υφές πρωταγωνιστούν στο ανδρικό ντύσιμο το φετινό χειμώνα συνδυάζοντας το κλασικό και το μοντέρνο για την πιο σύγχρονη εμφάνιση, μέσα από τις προτάσεις της DUR.
Η εταιρεία που δίνει χαρακτήρα στην ανδρική ένδυση εξασφαλίζει για ακόμα μία σεζόν τον εμπλουτισμό της γκαρνταρόμπας των φίλων του brand με must-have κομμάτια για κάθε περίσταση. Πλεκτά, ζακέτες, ζιβάγκο, κοτλέ παντελόνια, signature πουκάμισα και πανωφόρια είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που ξεχωρίζουν στη νέα collection. Υψηλή ποιότητα και αισθητική χαρακτηρίζουν κάθε κωδικό και θα μονοπωλήσουν κάθε εμφάνιση, ενώ η ευρεία γκάμα πατρόν και χρωμάτων θα κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό άνδρα προσδίδοντάς του απαράμιλλο στιλ.
Στη φετινή χειμερινή συλλογή της DUR εξυμνείται η παλέτα του κόκκινου, από την πιο φωτεινή απόχρωση μέχρι την πιο σκούρα, με το μπορντό βουργουνδί να κλέβει την παράσταση μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Όμως δε λείπουν και τα βασικά χρώματα του χειμώνα, όπως είναι το μαύρο και μπλε.
Οι βιτρίνες των καταστημάτων της DUR αλλά και το ηλεκτρονικό της κατάστημα «μεταμορφώνονται» με τα χρώματα του φθινοπώρου και του χειμώνα. Η εταιρία με την κορυφαία ποιότητα και τα διαχρονικά και κομψά ενδύματά της, κεντρίζει το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού και

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement