Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο στόχαστρο οι ηλικιωμένοι- Δύο περιστατικά ληστειών χθες σε Βραχνέικα και Προσφυγικά

Published

on

 

Στο στόχαστρο «κυνηγών του εύκολου χρήματος» βρέθηκαν δύο ηλικιωμένοι χθες το απόγευμα σε δύο διαφορετικές περιοχές της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, χθες νωρίς το απόγευμα ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών περίπου εισέβαλε στο σπίτι ηλικιωμένου στην οδό Δεσποτοπούλου στα Βραχναίικα και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Ευτυχώς, ο δράστης δεν άσκησε βία σε βάρος του ηλικιωμένου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όμως ζήτησε επιτακτικά από τον ηλικιωμένο να του δώσει τις οικονομίες του.

Έντρομος ο παππούς του υπέδειξε το σημείο που είχε τα χρήματα και ο δράστης εξαφανίστηκε. Παρά τις αναζητήσεις της Αστυνομίας, δεν εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή.

Λίγες ώρες αργότερα, στα Προσφυγικά, δύο ανήλικα Ρομά αφαίρεσαν την τσάντα ηλικιωμένης γυναίκας που περπατούσε στην οδό Πόντου και ετράπησαν σε φυγή με τη λεία τους, δηλαδή το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Η παθούσα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Οι κάτοικοι των Προσφυγικών υποστηρίζουν πως η δράση των ανηλίκων έχει γίνει «εφιάλτης» για τους ηλικιωμένους, οι οποίοι αποτελούν «στόχο» για τους ανήλικους μακρυχέρηδες. Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από την Αστυνομία να ενισχύσει τις περιπολίες στην περιοχή προκειμένου να παταχθεί η μικροπαραβατικότητα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement