Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ζητήματα που μας ταλανίζουν»

Published

on

 

 

«Η κάθοδος του υπουργού προστασίας του Πολίτη στην Πάτρα αποτέλεσε την ιδανικότερη ίσως ευκαιρία για να τεθούν δια ζώσης σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Αχαΐας και η μη επίλυσή τους επηρεάζει έμμεσα την ορθότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της αστυνόμευσης στην περιοχή» ανέφερε στην «Γ» το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Μαρία Θεοδοσοπούλου – Τσίρκα στον απόηχο της πρόσφατης συνάντησης που είχε σύσσωμο το Δ.Σ. της Ενωσης με τον κ. Θεοδωρικάκο.

Όπως μας είπε, «τέθηκαν σε γνώση του υπουργού τα ζητήματα της υποστελέχωσης των Αστυνομικών υπηρεσιών και της απασχόλησης τους με τις ακούσιες νοσηλείες που ακόμα ταλανίζουν τόσο τους αστυνομικούς υπαλλήλους που καλούνται να συνδράμουν στην εκτέλεση τους όσο και τους ίδιους τους ασθενείς που χρειάζονται ειδική μεταχείριση από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό».

Και κατέληξε επισημαίνοντας: «Πρόθεση μας είναι να θέτουμε ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα την εκτέλεση των καθηκόντων του Αστυνομικού Υπαλλήλου και έχουν άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνία».

Ροή ειδήσεων

Advertisement