Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Αναμένει τους διεθνείς ο Προμηθέας

Δημοσιεύθηκε

στις

Εβδομάδα επιστροφών αυτή που διανύουμε για τον Προμηθέα, αφού οι αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου μπάσκετ ολοκληρώνονται και οι διεθνείς του επιστρέφουν σταδιακά. Πρώτη επιστροφή αποτελεί ο Βασίλης Μουράτος που δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής για το Βέλγιο και πλέον θα τεθεί στη διάθεση του Μάκη Γιατρά.

Να θυμίσουμε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναμετρηθεί σήμερα με το Βέλγιο στο τελευταίο παιχνίδι για αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Οπότε σε ότι αφορά τους Έλληνες διεθνείς αναμένονται στη συνέχεια στην Πάτρα για να μπορέσουν να ενσωματωθούν και πάλι στην ομάδα εν όψει των αναμετρήσεων που τους περιμένουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Να θυμίσουμε ότι με την Εθνική στο σημερινό θα αγωνισθούν οι Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Κακλαμανάκης, ενώ στη συνέχεια αναμένονται και οι ξένοι διεθνείς.

Με λίγα λόγια ο Μάκης Γιατράς τις επόμενες ημέρες θα έχει όλους τους αθλητές του στη διάθεσή του προκειμένου να μπορέσει να “δέσει” και πάλι αγωνιστικά την ομάδα, η οποία έχει μείνει χωρίς κανονικές προπονήσεις για αρκετό καιρό, αφού οι εναπομείναντες στην Πάτρα είχαν αρκεστεί σε ατομικές προπονήσεις.

Τώρα η ομάδα μαζεύετε σταδιακά και ο Προμηθέας στην επανέναρξη της Basket League θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κυριακή εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την πολωνική Σλασκ Βρότσλαβ για το Eurocup.

Ροή ειδήσεων

Advertisement