Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

“Έφυγε” ο γνωστός έμπορος αθλητικών ειδών της Πάτρας Λεωνίδας Κοντοδήμος- Σήμερα (3 μ.μ.) η κηδεία του

Published

on

Εφυγε απο τη ζωη το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός έμπορος αθλητικών ειδών της Πάτρας Λεωνίδας Κοντοδήμος σε ηλικία 69 ετών. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού Πατρών και η ταφή του θα γίνει στο Β΄ Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

Ο εκλιπών νικήθηκε  από την ασθένεια του παρά τη γενναία μαχη που έδωσε. Βαρύ το πένθος για την οικογένεια του. Ο Λεωνίδδας Κοντοδήμος με τη σύζυγό του Κατερίνα απέκτησαν δύο γιους, τον Γρηγόρη και τον Βαγγέλη. Είδε τα παιδιά του να πορεύονται στη ζωή τους, σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο με βάση τις αρχές και τις αξίες που τους δίδαξε.
Ο Γρηγόρης Κοντοδήμος είναι φυσικοθεραπευτής και ιδρυτικό μέλος του ΑΣ ΑΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ και αναπληρωτής πρόεδρος του ΠΕΑΚ και μάλιστα ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αχαΐας, ενώ ο Βαγγέλης Κοντοδήμος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση ως ιδιοκτήτης του καταστήματος αθλητικών ειδών NRG SPORTS στην οδό Κορίνθου.
Ο εκλιπών καμάρωνε για τα παιδιά του, τις νύφες του και ευτύχησε να γνωρίσει δύο εγγόνια, την Αθανασία και την Κατερίνα.

 

Συγκινητική η ανάρτηση του γιου του Γρηγόρη Κοντοδήμου στη σελίδα του, ο οποίος αποχαιρέτισε τον πατέρα του ως εξής:
«Έφυγες όπως έζησες σαν ΛΕΩΝ… Με καθόρισες και θα με καθορίζεις για πάντα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement