Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 4 νέοι άνθρωποι από την Πάτρα πέθαναν σε λίγες ώρες – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η γλυκιά Ολγα έφυγε από την ζωή. Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο της 60χρονης Ολγας Αλεξάτου, μητέρας δύο παιδιών του Γιάννη Μαργώνη και της Νάγιας Μαργώνη. Η Ολγα πάλευε με την ασθένειά της όμως δεν τα κατάφερε.

—————————————–

“Εφυγε” από την ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο η 62χρονη Δήμητρα Κλουκινιώτη. Η κηδεία της έγινε το Σαββατο από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο Σταροχώρι Αχαϊας. Η 62χρονη είχε τρία παιδιά την Μαρία, την Μάχη και τον Κωνσταντίνο και εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση με υλικά οικοδομών στην Οβρυά.

 

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του Αχιλλέα Κορδά, σε ηλικία 52 ετών.

Υπήρξε αγαπητός επιχειρηματίας στον χώρο των γραφικών τεχνών, καθώς επί σειρά ετών αυτός και η σύζυγός του ήταν ιδιοκτήτες τυπογραφείου στην Πάτρα.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 15:00, στον Ιερό Ναό Κοιμησεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στην Παραλία Πάτρας.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Παραλίας Πατρών.

Τα μηνύματα των φίλων του στο facebook συγκλονίζουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

===============================================

“Εφυγε” ο Χαράλαμπος  Θεοδόσης – σύζυγος της γιατρού Παρασκευής Κόλλια

Θρήνος στην Πάτρα και για τον ξαφνικό θάνατο του Χαράλαμπου Θεοδόση, μόλις 49 ετών συζύγου της ιατρού παθολόγου του Κέντρου Υγείας Κ. Αχαϊας Παρασκευής Κόλλια. Ο άτυχος άνδρας πέθανε ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στο μπάνιο του σπιτιού του. Ο θάνατός του αιφνίδιος. Η κηδεία του έγινε την Παρασκευή από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα!


Ροή ειδήσεων

Advertisement