Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Προ(επιλογή) για τους δυο χώρους της ομιλίας και της συνέντευξης Μητσοτάκη στις 22 και 23 Νοεμβρίου στην Πάτρα

Published

on

 

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, το διήμερο 22 και 23 Νοεμβρίου.

Το Σαββατοκύριακο ήρθαν στην Πάτρα συνεργάτες του πρωθυπουργού από το Μαξίμου και σε συνεννόηση με  τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας, Αντώνη Κουνάβη, επισκέφθηκαν πιθανούς χώρους, στους οποίους θα διεξαχθούν η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και η συνέντευξη Τύπου.

Ως πιθανοί χώροι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ», φέρονται να προκρίνονται αρχικά, ο πολυχώρος ROYAL, στην Ακτή Δυμαίων (για την ομιλία) και ο συνεδριακός χώρος της Αχαΐα Κλάους, για την πραγματοποίηση της συνέντευξης τύπου.

Επίσης, όπως έχει ήδη γράψει η «Γ»  κλιμάκια της κυβέρνησης, με υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς, ο Γραμματέας της Π.Ε., Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης,  αναμένεται να σχηματιστούν και να περιοδεύσουν σε διάφορους δήμους της Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να συζητήσουν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Το πρόγραμμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα ή αύριο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις (κυρίως κοινοβουλευτικές) των υπουργών και υφυπουργών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κεντρικές εκδηλώσεις θα γίνουν στις έδρες των δήμων, όπου θα συναντηθούν με δημάρχους και εκπροσώπους φορέων, ενώ την προσεχή Παρασκευή αναμένεται εκδήλωση στην Κάτω Αχαΐα, με την παρουσία της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Ροή ειδήσεων

Advertisement