Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μητσοτάκης: Συνέχεια στις εξορμήσεις εκτός Μαξίμου – Στη (μονοεδρική) Φωκίδα την Πέμπτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο να συμμετέχει σε τουλάχιστον δύο περιοδείες κάθε μήνα συνεχίζει τις εξορμήσεις εκτός Μαξίμου ο Πρωθυπουργός, βάζοντας στο καλεντάρι του για την ερχόμενη Πέμπτη τη Φωκίδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρίχνει το βάρος στις… διαδρομές εσωτερικού, έχοντας στους επιτελείς του οδηγία να στήνουν πλάνο στοχευμένων περιοδειών ανά την επικράτεια. Σε γραμμή απολογισμού διακυβέρνησης και προγραμματισμού παραμένει ταυτόχρονα η ΝΔ με δικό της πρόγραμμα επισκέψεων σε περιοχές εντός και εκτός Αττικής.

«Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση…» έλεγε ο Πρωθυπουργός σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους προ τριμήνου, υπογραμμίζοντας τότε τη σημασία των προεκλογικών περιοδειών. Με ειδικότερη στόχευση (και) τις μονοεδρικές εκλογικές περιφέρειες. Στο πλαίσιο αυτό οργανώνεται ήδη το περιεχόμενο της επικείμενης επίσκεψής του στη Φωκίδα.

Διεθνές συνέδριο
Αφορμή είναι η συμμετοχή του Πρωθυπουργού στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με το Κέντρο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO υπό τον τίτλο «Next 50: The Future of World Heritage in Challenging Times. Enhancing Resilience and Sustainability». Το συνέδριο πραγματοποιείται στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, στις 17-18 Νοεμβρίου, για τον εορτασμό των 50 ετών από τη Σύμβαση για την Προστασία της Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς (Παρίσι, 1972).

Ροή ειδήσεων

Advertisement