Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΣΟΚ: Επιδειξίας στην Έλληνος Στρατιώτου …μέρα μεσημέρι!

Published

on

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με άνδρες επιδειξίες στην Πάτρα, καθώς ολοένα πληθαίνουν και μάλιστα λαμβάνουν χώρα ακόμη και μέρα μεσημέρι, σε κεντρικές περιοχές και μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και καταστηματαρχών, οι οποίοι πλέον «τα έχουν δει όλα!».

Μετά τα περιστατικά των προηγούμενων ημερών, χθες είχαμε ακόμη ένα, που προκάλεσε τον αποτροπιασμό στην περιοχή της Έλληνος Στρατιώτου, κοντά στο ΙΚΑ του Αγίου Αλεξίου. Επί της κεντρικής αρτηρίας, μπροστά σε περίπτερο αλλά και πολυσύχναστη στάση λεωφορείων, ένας νεαρός άνδρας επεδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα. Όπως μας είπε γυναίκα, επαγγελματίας με κατάστημα ακριβώς απέναντι, «η εικόνα ήταν σοκαριστική. Στην αρχή δεν καταλάβαμε τι γινόταν, όμως μετά από λίγο, κυριολεκτικά ‘’παγώσαμε’’. Στη γειτονιά υπάρχουν πολλοί φοιτητές, οι δε πρωτοετείς είναι τόσο μαζεμένα παιδιά που νοιώσαμε άσχημα πιο πολύ για αυτά τα παιδιά και το θέαμα που είδαν».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας επεδείκνυε …τα κάλλη του με το πρόσχημα της ούρησης σε παρακείμενο δέντρο, δίπλα ακριβώς στη στάση και μπροστά στο περίπτερο. Οι κινήσεις του, ύποπτες και κραυγαλέα προκλητικές , έκαναν τους διερχόμενους να σταματούν και να μένουν κυριολεκτικά ενεοί.

Να θυμίσουμε, ότι τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε ανάλογο περιστατικό στην περιοχή της Τερψιθέας, όπου άνδρας από την ταράτσα του σπιτιού του επεδείκνυε τα γεννητικά του όργανα κατ’ εξακολούθηση μάλιστα, στους περαστικούς. Όμως ακόμη, πιο σοκαριστικό ήταν το γεγονός που συνέβη μπροστά στο μπαρ Ουλαλούμ, στον πεζόδρομο της Ηφαίστου, με έναν άνδρα ο οποίος αυνανιζόταν μπροστά στους έντρομους περαστικούς.

ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ροή ειδήσεων

Advertisement