Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Events

Χόρεψαν Ζούμπα στον Απόλλωνα για την “Κιβωτό της Αγάπης”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία και με σημαντική ενίσχυση για την “Κιβωτό της Αγάπης” πραγματοποιήθηκε ο Μαραθώνιος Ζούμπας που διοργάνωσε ο Απόλλωνας το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδό του.

Η συμμετοχή  ήταν μεγάλη και ο μαραθώνιος κύλησε απίστευτα καλά, με δασκάλους Ζούμπας και συμμετέχοντες να το χαίρονται με την ψυχή τους χορεύοντας στους ρυθμούς των γυμναστών.

Ξεχωριστή στιγμή του σαββατιάτικου απογεύματος αποτέλεσε η χορογραφία των παιδιών της “Κιβωτού της Αγάπης”, την οποία είχαν ετοιμάσει μαζί με την χορογράφο των “μελανόλευκων” Κωνσταντίνα Γκίλα.

Χορός, τραγούδι και πολλά χαμόγελα πλημμύρισαν το κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα με όλους όσους συμμετείχαν να έχουν μία ευχάριστη ανάμνηση, αλλά και συγχρόνως να βοηθούν στο δύσκολο έργο της την “Κιβωτό της Αγάπης”.

Και βέβαια αξίζουν συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που πήρε μία τέτοια πρωτοβουλία όχι την περίοδο των εορτών όπως συνηθίζεται, αλλά πολύ νωρίτερα προκειμένου να μπορέσει να ενισχύσει το πατρινό ίδρυμα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι είχαν την ίδια επιθυμία να ανανεωθεί το ραντεβού και για κάποια άλλη χρονική περίοδο, είτε για τον ίδιο ίδρυμα, είτε για κάποιο άλλο.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι όλοι το Σάββατο χόρεψαν Ζούμπα για καλό σκοπό και το ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους!.

Δείτε φωτογραφίες από τον Μαραθώνιο Ζούμπας του Απόλλωνα…


Ροή ειδήσεων

Advertisement