Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Black Friday γίνεται στην Πάτρα… Black Week

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Μαύρη Παρασκευή φθάνει και οι έμποροι της Πάτρας προσδοκούν σε ένα «φιλί της ζωής» για να δουν τον τζίρο τους να ανεβαίνει. Γι’ αυτό άλλως τε δε μένουν σε μία ημέρα προσφορών, όπως συμβαίνει στο εξωτερικό, αλλά επιμηκύνουν τη διάρκεια της black Friday ακόμη και σε μία εβδομάδα έως και έναν μήνα εκπτώσεων. Έτσι, αρκετά είναι τα καταστήματα, όλων των ειδών, που έσπευσαν να βάλουν στις βιτρίνες τους εκπτώσεις «διαρκείας».

Το κλασικό τριήμερο Black Friday φαίνεται πως δεν φτάνει ούτε για τους καταναλωτές που ήδη κάνουν την έρευνα αγοράς τους συγκρίνοντας τιμές και θα επανέλθουν για να ψωνίσουν με τη μεγαλύτερη προσφορά. Ακόμη, η διαδικτυακή έρευνα είναι συνήθης, για τα καταστήματα εκείνα που διαθέτουν ιστότοπο, κάτι που κάνει ευκολότερη τη σύγκριση των τιμών πριν αλλά και με την έκπτωση της Μαύρης Παρασκευής,

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Κώστας Ζαφειρόπουλος λέει σχετικά: «Οι καταναλωτές πρέπει να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα και να είναι πολύ προσεκτικοί με τις τεράστιες προσφορές, γιατί έχουμε πολλά παραδείγματα τεχνητής διόγκωσης των τιμών λίγο καιρό πριν την black Friday, έτσι ώστε να εμφανίζεται μεγάλο το ποσοστό της έκπτωσης».

Ροή ειδήσεων

Advertisement