Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ούτε σήμερα απολογήθηκε για Μαλένα και Ίριδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Για τις 25 Νοεμβρίου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, από την 35η τακτική ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Όπως της αποδίδεται δολοφόνησε τα δύο μικρότερα παιδιά της την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα.

Η κατηγορούμενη  είχε οδηγηθεί για πρώτη φορά στις 25 Οκτωβρίου ενώπιον της ανακρίτριας και ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία για να λάβει γνώση της δικογραφίας σε βάρος της και να προετοιμάσει τους υπερασπιστικούς της ισχυρισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι η Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη από τον περασμένο Απρίλιο για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και το προσεχές διάστημα αναμένεται να προσδιοριστεί η δίκη της ενώπιον του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Η 34χρονη κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα είχε κληθεί να λογοδοτήσει σήμερα για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της.

Σημειώνεται ότι η νέα προθεσμία ζητήθηκε καθώς ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας θα απουσιάζει εκτός Αθηνών για μια άλλη υπόθεση που έχει αναλάβει και συγκεκριμένα για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, όλη η ποινική υπόθεση που εκτυλίσσεται σε βάρος της εντολέως του, αποτελεί «μια άνευ προηγουμένου δικαστική πλάνη» που οφείλεται εν πολλοίς σε λάθος εκτιμήσεις ιατροδικαστών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement