Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κραυγή αγωνίας για το ακτινολογικό-Από τον προϊστάμενο του Τμήματος του ΠΓΝΠ, Ηλία Αμπατζή που υποστηρίζει ότι είναι δύσκολη η κάλυψη εφημεριών λόγω της έλλειψης προσωπικού

«Από τις 72 βάρδιες της εβδομάδας καλύπτονται μόνον οι 40…», αναφέρει στην «Γ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με… έναν μόλις ακτινολόγο δεν είναι δυνατόν να καλυφθεί μια ολόκληρη η γενική εφημερία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας «Παναγία η Βοήθεια».

Πρόκειται για ένα νευραλγικό τμήμα που εξυπηρετεί μεγάλο όγκο ασθενών και λειτουργεί μόλις με επτά άτομα!
«Μετά βίας πλέον βγαίνουν οι βάρδιες. Η κατάσταση είναι οριακή» δηλώνει στην «Γ» ο προϊστάμενος του Ακτινολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ηλίας Αμπατζής, περιγράφοντας τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν εξαιτίας της υποστελέχωσης του τμήματος.
Η σημερινή μέρα, όπως υποστηρίζει, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς ένας μόνον ακτινολόγος καλείται να καλύψει τις ανάγκες όλης της εφημερίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ “Γ”

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Πάτρα φωταγωγείται καρναβαλικά!

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 7 το βράδυ, ανάβει στην πλατεία Γεωργίου Α΄, ο καρναβαλικός διάκοσμος.

Οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου εργάστηκαν και φέτος πυρετωδώς για την τοποθέτηση των στοιχείων που
δημιουργήθηκαν στο Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων και θα προσφέρουν σε πολλά σημεία σε όλη την πόλη νότα χαράς και καρναβαλικού κλίματος τις επόμενες νύχτες μέχρι και τη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. – Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στο στέκι της οδού Χαραλάμπη

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πάτρα από χθες πριν από λίγο αναχώρησαν από το κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας όπου διαμένουν και κατευθύνθηκαν στο στέκι της αγαπημένης τους ομάδας στην οδό Χαραλάμπη.

Η Αστυνομία παρακολουθεί διακριτικά τις κινήσεις τους.

Αυξημένα είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτραπούν τυχόν εντάσεις που θα αμαυρώσουν την μεγάλη αθλητική διοργάνωση που φιλοξενεί η Πάτρα.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Οι Σοκολατορίχτες την ερχόμενη Κυρισκή στο “Στούντιο με Θέα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αθήνα, η προγραμματισμένη συμμετοχή για αύριο (Κυριακή 5 Φεβρουαρίου) το πρωί των σωματείων των σοκολατοριχτών Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίχτες» στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 «Στούντιο με Θέα» με τη Φαίη Μαυραγάνη αναβάλλεται για την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου εκτός απροόπτου.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα