Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επαφές με νέους επενδυτές-Το ενδιαφέρον Καναδού επιχειρηματία για το Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας αποκάλυψε ο Αυγενάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέες συναντήσεις με επενδυτές με στόχο την υλοποίηση της επένδυσης στην Χαλανδρίτσα πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως αποκάλυψε προχθές ο κ. Αυγενάκης, το πρωί της Δευτέρας 14 του μηνός πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αθήνα με Καναδό επιχειρηματία ο οποίος θέλησε να ενημερωθεί σχετικά με τις προοπτικές της επένδυσης για την δημιουργία του Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Υπουργείο χορηγήθηκαν στον ενδιαφερόμενο επενδυτή στοιχεία από το φάκελο του έργου με τον κ. Αυγενάκη να κάνει λόγο για μια σημαντική ευκαιρία επένδυσης στη χώρα μας η οποία είναι ώριμη από άποψη αδειοδοτήσεων και σχεδιασμού.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, η Χαλανδρίτσα είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Κυβέρνησης σε σχέση με την ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα καθώς μπορεί να προσελκύσει αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας σε πολύ υψηλό επίπεδο ενώ σχεδιάζεται να αποτελέσει πόλη έλξης τουρισμού αλλά και διαφόρων άλλων διοργανώσεων, εταιρικών, όπως επιδείξεις ΙΧ και ελαστικών, σχολές εκπαίδευσης οδηγών αγωνιστικών καθώς και τόπο διοργάνωσης εκδηλώσεων κοινωνικού περιεχομένου και χαρακτήρα, σχετιζόμενες π.χ. με την οδική ασφάλεια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement