Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο Στέφανος Κακογιάννης έζησε την εμπειρία του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Published

on

Ο Στέφανος Κακογιάννης αγωνίσθηκε χθες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Σόφια, καταφέρνοντας να κερδίσει πολλές εμπειρίες.

Στην παρθενική του εμφάνιση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Πατρινός γυμναστής δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του διπλού μίνι τραμπ όπου αγωνίσθηκε ωστόσο η παρουσία του και μόνο σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση αποτελεί μεγάλη επιτυχία.

Ο ίδιος αλλά και ο προπονητής του Δημήτρης Στεφανόπουλος είχε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ασκήσεων στο διπλό μίνι τραμπ υψηλού επιπέδου κάνοντας το καλύτερο που μπορούσαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μερικές ημέρες ο Στέφανος Κακογιάννης είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στο πανελλήνιο κύπελλο τραμπολίνο.

Ο νεαρός αθλητής όλο αυτό το καιρό προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου στο προπονητήριο γυμναστικής υπό τις οδηγίες του προπονητή του, ενώ συγχρόνως προπονεί και νεαρές αθλήτριες του τραμπολίνο που επίσης καταφέρνουν να διακρίνονται σε πανελλήνιο επίπεδο.

Άλλωστε ο ΓΑΣ Αλέξανδρος είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στο τραμπολίνο όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας ξεχωριστή την παρουσία της Πάτρας σε πανελλήνιο και τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρώθηκε για τον Κακογιάννη ωστόσο η εμπειρίες που αποκόμισε θα τον συνοδεύουν στη συνέχεια των προσπαθειών του εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Ο Στέφανος Κακογιάννης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στους προκριματικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος τραμπολίνο τερματίζοντας την 27η θέση με βαθμολογία 49.100 στο σύνολο στο διπλό μίνι τραμπ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement