Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μίνα Αδαμάκη: Αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» στην ηθοποιό

Δημοσιεύθηκε

στις

Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στη Μίνα Αδαμάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή στις 11 Νοεμβρίου, σε ηλικία 78 ετών και βυθίζοντας τον καλλιτεχνικό κόσμο σε πένθος.

Στο νεκροταφείο Βύρωνα έφτασαν για το «ύστατο χαίρε» αρκετοί ηθοποιοί και άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί μαζί με την ηθοποιό.

Η κηδεία της ξεκίνησε πριν λίγη ώρα και  στο Κοιμητήριο Βύρωνα βρέθηκε και ο Γιώργος Κιμούλης, για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη ηθοποιό.

Μεταξύ άλλων τη Μίνα Αδαμάκη αποχαιρέτησαν και οι: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε ενημερώσει το κοινό για την κηδεία της ηθοποιού και είχε κάνει γνωστή την παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να υπάρχει ενίσχυση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας… Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία της ηθοποιού 

kideia_adamaki___13_
Γιώργος Κιμούλης
kideia_adamaki___1_
Αλεξάνδρα Αϊδίνη
kideia_adamaki___2_
Γιώργος Κιμούλης και Μίρκα Παπακωνσταντίνου
kideia_adamaki___3_
kideia_adamaki___4_
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας
kideia_adamaki___5_
Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου και Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
kideia_adamaki___6_
kideia_adamaki___7_
kideia_adamaki___8_
kideia_adamaki___12_
Δημήτρης Πιατάς
kideia_adamaki___11_
kideia_adamaki___10_
kideia_adamaki___9_
Μίρκα Παπακωνσταντίνου


Ροή ειδήσεων

Advertisement