Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ποιός δολοφόνησε τη μητέρα από την Πάτρα; – Χάθηκαν στοιχεία και χρόνος γιατί “έβλεπαν” αυτοκτονία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Αναστασίας Κόλλια από την Πάτρα, Θανάσης Διαμαντόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ» για τις δικαστικές εξελίξεις.
«Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση . Στην αρχή υπήρχε η υποψία για αυτοκτονία thw μητέρας από την Πάτρα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η όλη διαδικασία και να χαθεί πολύτιμος χρόνος για την αναζήτηση και ανεύρεση στοιχείων, που θα μπορούσαν να φωτίσουν την υπόθεση. Πριν την εξαφάνιση είχαν αναληφθεί τμηματικά γύρω στις 20.000 – 25.000 ευρώ, δίχως η οικογένεια να γνωρίζει το παραμικρό. Έχει ζητηθεί η άρση του τραπεζικού απορρήτου για να δούμε εάν κατατέθηκαν τα χρήματα σε κάποιο λογαριασμό τρίτου.»

«Διαπιστώσαμε και το εξής περίεργο. Βρέθηκαν κάποια προσωπικά αντικείμενα της θανούσας και δεν ξέρουμε ούτε το πότε, ούτε από ποιον. Έκθεση αυτοψίας δεν υπάρχει, όπως και πολλά άλλα έγγραφα. Γι’ αυτό το λόγο, ζητάμε να προσκομιστεί από τον Λιμενικό Σταθμό Ισθμίων οποιοδήποτε έγγραφο. Στην ουσία η ανάκριση ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2022», ανέφερε ο κύριος Διαμαντόπουλος, ενώ για το απειλητικό σημείωμα, τόνισε:

«Το δώσαμε στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα για εξέταση και δεν βρέθηκαν αποτυπώματα. Το έγγραφο με το οποίο γνωστοποιείται η μη ανεύρεση οποιουδήποτε αποτυπώματος πάνω σε αυτό, που είναι; Δεν το έχουμε λάβει.»

Ροή ειδήσεων

Advertisement