Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Μεγάλη νίκη και με διαφορά για τον Απόλλωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Απόλλωνας πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 71-54 επί του Λαυρίου, στο κλειστό της Περιβόλας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Οι “μελανόλευκοι” γνώρισαν καλά από πριν την αναμέτρηση ότι το παιχνίδι ήταν κομβικό για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία και έκαναν το καθήκον τους μέσα στην καυτή έδρα τους και μάλιστα με διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οι «μελανόλευκοι» βελτίωσαν πλέον το ρεκόρ τους σε 2-4 σε αντίθεση με την ομάδα της Λαυρεωτικής που συνεχίζει δίχως νίκη στη φετινή σεζόν. Κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήταν το φινάλε του πρώτου μέρους και το ξεκίνημα του δευτέρου, σημείο που ο Απόλλωνας με ένα μεγάλο σερί 19-0 κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά, να ανεβάσει το προβάδισμά του σε διψήφια επίπεδα και εν τέλει να βάλει τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Ο Νικ Γκρίφιν με 16 πόντους και 4 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών που είχαν ακόμη σε καλή βραδιά τους Ντέιβις (10 πόντοι, 9 ριμπάουντ), Καράμπελα (13 πόντους, 8 ασίστ) και Τέιλρο (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ). Για τους φιλοξενούμενους που τελείωσαν με 6/24 τρίποντα αλλά και 8 λιγότερα ριμπάουντ, ο Αρ Τζέι Κόουλ είχε 14 πόντους, ενώ ο Σάβιον Φλαγκ είχε 10 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement