Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Διέφυγε 2η φορά από το Καραμανδάνειο 15χρονη και αναζητείται- Τι δήλωσε στο gnomip ο Γεώργιος Τάγαρης

Published

on

Της Τέτας Γιαννάρου

Μείζον πρόβλημα με πολλαπλά κόστη η φιλοξενία παιδιών στο Καραμανδάνειο έως ότου βρεθεί δομή, δηλώνει στην «Γ» ο ασκών χρέη Διοικητή του Καραμανδανείου/ Διευθυντή Ιατρικής Ιατρικής Υπηρεσίας και Διευθυντής- Συντονιστής Ορθοπαιδικής Γεώργιος Τάγαρης

Για δεύτερη φορά διέφυγε από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων 15χρονη Ρομά η οποία φιλοξενείτο στο συγκεκριμένο Νοσοκομειακό Ίδρυμα έως ότου βρεθεί κατάλληλη δομή για να διαμείνει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Γ» η συγκεκριμένη 15χρονη, έχει επιδείξει παραβατική συμπεριφορά διέφυγε από σκαλωσιά που είχε αναγερθεί για επισκευές μπροστά στα μάτια της αποκλειστικής που την πρόσεχε και μιας Ερυθροσταυρίτισσας που παρείχε εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Με δεδομένο το γεγονός, η «Γ» απευθύνθηκε στον ασκούνται χρέη Διοικητή του Καραμανδανείου/ Διευθυντή Ιατρικής Ιατρικής Υπηρεσίας και Διευθυντή- Συντονιστή Ορθοπαιδικής Γεώργιο Τάγαρη, για την ακριβή περιγραφή του περιστατικού.

«Είναι γεγονός ότι είναι η 2η φορά που η συγκεκριμένη έφηβη μετεφέρθη με εισαγγελική εντολή συνοδεία αστυνομικών να φιλοξενηθεί στο Καραμανδάνειο έως ότου βρεθεί δομή και διέφυγε και τις δύο φορές. Όπως αντιλαμβάνεσθε το Νοσοκομείο δεν είναι δεσμωτήριο απλά λειτουργεί ως κέντρο φιλοξενίας παιδιών κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Αρχικά μετεφέρθη πριν λίγους μήνες στο Καραμανδάνειο έγινε ο ιατρικός έλεγχος είναι απολύτως υγιής, διέφυγε, αναζητήθηκε από την αστυνομία βρέθηκε και μετεφέρθη εκ νέου στο Καραμανδάνειο, όπου επαναλήφθηκε ο παθολογικός έλεγχος και είναι απολύτως υγιής σωματικά και νοητικά. Το απόγευμα του Σαββάτου γύρω στις 7: 10 μ.μ. ξέφυγε και πάλι παρότι υπήρχε και ο νυκτερινός φύλακας. Θεωρώ ότι θα την ξαναβρεί η αστυνομία και θα επανέλθει.»

Ροή ειδήσεων

Advertisement