Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Αγγλία, Ολλανδία με… ενισχυμένες αποδόσεις, μικρό προβάδισμα η «Αστερόεσσα»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Γεμίζει» το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα προγνωστικα Μουντιαλ 2022 να έχουν πάρει φωτιά. Να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα μετά την αποτυχία στο Nations League ψάχνουν οι Άγγλοι, με αντίπαλο το «σφιχτό» Ιράν του Κάρλος Κεϊρόζ. Χωρίς τον πολύτιμο Μανέ η Σενεγάλη κόντρα στην Ολλανδία, η οποία έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στη διοργάνωση. Κρίσιμη πρεμιέρα για ΗΠΑ και Ουαλία, όποια κερδίσει αποκτά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους «16».

  1. Αγγλία – Ιράν (15:00)

Περνάμε στο πρώτο χρονικά ματς για το Μουντιάλ, για τον 2ο όμιλο. Η Αγγλία έφτασε στα ημιτελικά του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου και ήταν φιναλίστ στο Euro, αλλά υπάρχει προβληματισμός μετά την πρόσφατη παρουσία της στο Nations League, όπου υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία, χωρίς νίκη σε 6 ματς (0-3-3). Δεν αναμένεται να αγωνιστούν στην πρεμιέρα οι Γουόκερ, Μάντισον.  Μόλις δύο ήττες έχει υποστεί τα δύο τελευταία χρόνια το Ιράν (17-2-2), που επανέφερε στην τεχνική του ηγεσία τον Κάρλος Κεϊρόζ. «Σφιχτή» ομάδα (8 Under 2,5 στα 9 τελευταία) θα προσπαθήσει να «καταστρέψει» το παιχνίδι των Άγγλων. Χαμηλά ο άσος, ανεβαίνει στο 1.85 αν προσθέσουμε το Under 3,5. Σε αυτή την επιλογή θα ποντάρουμε.

  1. Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00)

Ματς που κλείνει την 1η αγωνιστική του πρώτου ομίλου, μετά τη νίκη του Εκουαδόρ χτες με 2-0 επί του Κατάρ. Η Σενεγάλη καλείται να διαχειριστεί την τεράστια απώλεια του πολυτιμότερου παίκτη της, Σαντιό Μανέ. Οι Ολλανδοί δε θα έχουν στην ενδεκάδα το δικό τους αστέρα και πρώτο σκόρερ (μαζί με τον Χάρι Κέιν) των προκριματικών στη ζώνη Ευρώπης, Μέμφις Ντεπάι. Θα κάνει ορισμένες… αλχημείες στην ενδεκάδα ο πολύπειρος κόουτς Λουίς Φαν Χάαλ, που έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά (τρόπαιο). Το διπλό είναι πιθανό αλλά έχει υποχωρήσει στο 1.60, τριπλασιάζει (3.00) αν προσθέσουμε και το Over 5,5 κόρνερ των Ολλανδών, στη λογική πως εν τη απουσία του Μανέ, οι Αφρικανοί θα κλειστούν και οι «οράνιε» θα πιέζουν.

  1. ΗΠΑ – Ουαλία (21:00)

Τελευταίο ματς της ημέρας για το Μουντιάλ, για τον 2ο όμιλο. Οι ΗΠΑ προκρίθηκαν… με τα χίλια ζόρια στην τελική φάση, παρ’ όλα αυτά έχουν βλέψεις διάκρισης, σύμφωνα με τον προπονητή Κρεγκ Μπερχάλτερ. Διαθέτουν νεανική ενδεκάδα που υπό προϋποθέσεις μπορεί να φτάσει ψηλά. Μονοδιάστατο το παιχνίδι των Ουαλών, εξαρτώνται από τις ορέξεις του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος άλλωστε τους… έφερε στα γήπεδα του Κατάρ, σημειώνοντας και τα τρία γκολ της ομάδας στα μπαράζ και τις νίκες επί Αυστρίας και Ουκρανίας. Βέβαια έκτοτε η ομάδα του Ρόμπερτ Πέιτζ δεν έχει… σταυρώσει νίκη (0-1-4). Θα δώσουμε προβάδισμα στις ΗΠΑ, με περιθώριο για κάλυψη, ποντάρουμε στο 1.72 του άσου με DNB.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή

βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement