Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Εξιτήριο για την 39χρονη που τραυματίστηκε στη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο σπίτι της αναμένεται να επιστρέψει σήμερα η η 39χρονη Ελληνίδα τραυματίας από την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το Mega σε λίγη ώρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Μετά τις τελευταίες οδηγίες από τους θεράποντες ιατρούς της, κατά πάσα πιθανότητα θα αναχωρήσει με ασθενοφόρο, συνοδευόμενη από τους γονείς της.

Η 39χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την Τουρκία την περασμένη Τρίτη 15/11 και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αφαίρεση θραύσματος από το πόδι της.

«Σταματάει η ζωή σου»

«Ήμουν στην Ιστικλάλ και περπατούσα άνετα και, όπως ήμουν από τη δεξιά πλευρά, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε η έκρηξη. Εκείνη τη στιγμή… σοκ. Στον αέρα μία λευκή λάμψη. Σε τινάζει προς τα πίσω. Δεν ξέρω πώς να το πω. Σταματάει η ζωή σου. Μέχρι τώρα αυτά τα βλέπαμε στις τηλεοράσεις. Δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και αρτιμελής. Μετά το πρώτο σοκ καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για τρομοκράτες. Κοιτάς γύρω και βλέπεις πως επικρατεί χάος, πόλεμος… πολύ άσχημη στιγμή! Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος κι εγώ πεσμένη στο έδαφος» είχε πει στην ΕΡΤ.

«Ξαφνικά, βλέπω να τρέχει πολύ αίμα απ’ το πόδι μου. Φοβήθηκα. Άμα δε το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τον φόβο που αισθάνεσαι. Είμαι πολύ τυχερή. Με βοήθησαν κάποια άτομα. Με πήγαν σε κάποιο μαγαζί… έκλεισαν τα στόρια… Έκλαιγε ο κόσμος, πανικός, φωνές, μωράκια, γονείς… Μετά περιμέναμε τα ασθενοφόρα. Λυπάμαι πολύ για τα άτομα που πέθαναν» επεσήμανε.


Ροή ειδήσεων

Advertisement