Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σύσκεψη του υπουργικού κλιμακίου με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Αχαΐας στο Επιμελητήριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύσκεψη του πολυμελούς Υπουργικού Κλιμακίου που συνοδεύει τον Πρωθυπουργό στην Αχαΐα με τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς του νομού βρίσκεται σε εξέλιξη στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Στη σύσκεψη αναμένεται να παραστεί και ο κ. Μητσοτάκης σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ομιλία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, λέγοντς πως “θέλουμε να σας ακούσουμε” απευθυνόμενος στους φορείς της παραγωγής και της επιστήμης.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Φ. Βεσυρόπουλος, ο αναπληρωής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ασημίνα Γκάγκα, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, και άλλοι.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας υποδέχθηκε το πολυμελές υπουργικό κλιμάκιο στην Πάτρα και τόνισε πως η περιοχή μας επενδύει στην καινοτομία που παράγει το Πανεπιστήμιο, στο αυτοκινητοδρόμιο, στο λιμάνι για την στήριξη της οικονομίας.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement