Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Κουλμπόκα: “Μοναδικός στόχος η νίκη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αρνόλντας Κουλμπόκα  έχει βοηθήσει σημαντικά τον Προμηθέα στους αγώνες που δίνει σε Ελλάδα και Ευρώπη, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει στους περισσότερους από αυτούς.

Ο Λιθουανός αθλητής μίλησε στην “Γ” για τους στόχους της ομάδας του, ενώ σχολίασε και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους αγώνες για το παγκόσμιο κύπελλο.

“Γ”: Την Εθνική Ελλάδας την έχεις παρακολουθήσει. Θα ήθελες να μου την σχολιάσεις;
Δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ, αλλά είμαι χαρούμενος που πήρε τη νίκη κόντρα στο Βέλγιο και μπορεί να συνεχίσει στη διοργάνωση.

“Γ”: Στο Eurocup διανύεται πολύ καλή πορεία, ποιος είναι ο στόχος σας;
Τα πάμε καλά, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερα, ειδικά στο παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να έχουμε μια καλή πορεία στα πλέι οφ.

“Γ”: Γιορτές θα είστε στο γήπεδο λόγω των αναβληθέντων αγώνων με Καρδίτσα και Παναθηναϊκό, αλλά και γενικότερα το πρόγραμμά σας είναι δύσκολο. Θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε;
Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Θα είναι δύσκολο, αλλά εξασκούμαστε για αυτό καθημερινά και θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

“Γ”: Τέλος θα ήθελες να μιλήσεις για τους στόχους σας, σε Ελλάδα και Ευρώπη;
Για εμάς ο μοναδικός στόχος όπως ανέφερα και προηγουμένως, είναι να κερδίζουμε όσο το δυνατό περισσότερους αγώνες, ενώ στη συνέχεια θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία στα πλέι οφ.


Ροή ειδήσεων

Advertisement