Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Μεγάλες προκρίσεις για Θύελλα, Δαβουρλή και Αετό (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών καθώς χθες πάρθηκαν τα οχτώ εναπομείναντα εισιτήρια.

Η Θύελλα Αιγίου στο σημαντικότερο παιχνίδι του θεσμού πήρε την πρόκριση στη ρώσικη… ρουλέτα καθώς επικράτησε με 5-4 εντός έδρας των Καλαβρύτων. Το παιχνίδι τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση ολοκληρώθηκε με 4-4.

Μεγάλα «διπλά» απέσπασαν Δαβουρλής και Αετός Ρίου που επικράτησαν με 2-1 και 3-0 επί του Ίκαρου Πετρωτού και Φαραϊκού αντίστοιχα. Ο Αίας Πατρών «διέλυσε» με 6-1 την Αρόη ενώ με 4-0 επικράτησαν εκτός έδρας Απόλλων Συνοικισμού και Κρίνος επί της Αβύθου και Ωλενιακού αντίστοιχα. Η Νεάπολη επιβλήθηκε με 1-0 του Αστέρα Λεοντίου ενώ η Τριταία επικράτησε εκτός με 2-0 της ΑΕΚ Πατρών. Τέλος ο Κρίνος επικράτησε εκτός έδρας του Ωλενιακού με 4-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα:

Ίκαρος Πετρωτού-Δαβουρλής K. 92……………….1-2

Θύελλα Αιγίου-Καλάβρυτα…………………………….4-4 (πεν. 5-4)

Άβυθος Αιγιάλειας-Απόλλων Συνοικισμού……….0-4

Νεάπολη ΑΕ-Αστέρας Λεοντίου……………………..1-0

Α.Ε.Κ. Πατρών- ΑΟ Τριταίας…………………………0-2

Φαραϊκός-Αετός Ρίου……………………………………0-3

Αίας Πατρών-Αρόη Α.Π.Ο……………………………6-1

Ωλενιακός-Κρίνος……………………………………….0-4

 

Στην επόμενη φάση έχουν ήδη περάσει: Άτλας, Περιβόλα, Ροΐτικα, Παναχαϊκή, Αναγέννηση Πατρών, Σταροχώρι, Αστέρας Τέμενης.

Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή (25/11) στις 12μ. θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α., η κλήρωση του Β’ γύρου του κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Στη κληρωτίδα μαζί με τις ομάδες που προκρίθηκαν στην πρώτη φάση θα μπουν τόσο οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, όσο και οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας. Οι αγώνες του Β’ γύρου θα διεξαχθούν στις 7/12/2022 και 14/12/2022.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement