Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-Κ19: Για το τρίτο «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλωνα

Published

on

 

Πλησιάζει το μεγάλο και ενδιαφέρον παιχνίδι της Κ19 της Παναχαϊκής που φιλοξενεί την Παρασκευή (25/11-4 μ.μ.) στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο προπονητής των κοκκινόμαυρων, Χάρης Ράντος έχει ετοιμάσει την ομάδα του για το δυνατό αυτό παιχνίδι καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Απόλλων Σμύρνης την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Super League1. Κάτι που σημαίνει ότι σαν ομάδα έχει την εμπειρία της μεγαλύτερης κατηγορίας και είναι ένα πολύ δυνατό ματς για τους κοκκινόμαυρους.

Φυσικά το συγκρότημα του Χάρη Ράντου θα «κοιτάξει στα μάτια» τον αντίπαλό της θέλοντας μέσα στην Πάτρα να τον νικήσει και να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League2.


Με Κηφισιά η Κ16 και Κ14

Με την ομάδα της Κηφισιάς θα αγωνιστούν οι Κ16 και Κ14 που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» για την 10η αγωνιστική.

Το Σάββατο (26/11) στις 11 π.μ., η Κ14 υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της Κηφισιάς στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» ενώ την ίδια ημέρα στις 12:30 μ.μ. η Κ16 υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της Κηφισιάς.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement