Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Απαντά» στο 2.10 ο Κριστιάνο, σκοράρουν Ουρουγουάη και Νότια Κορέα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται σήμερα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στον 7ο και τον 8ο αλλά και τα δεδομένα για το Μουντιαλ 2022 καναλι να έχουν αλλάξει καθώς πλέον όλα τα ματς μεταδίδονται παράλληλα κι από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δίνει το πρώτο της δείγμα το επικρατέστερο φαβορί για τον τίτλο, Βραζιλία, κόντρα στη Σερβία, ενώ το πρόγραμμα ξεκινά το μεσημέρι με το Ελβετία – Καμερούν. Στο πιο αμφίρροπο -ίσως- παιχνίδι της ημέρας η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για το πως θα αντιδράσει ο Ρονάλντο μετά την αποδέσμευσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Πορτογαλία – Γκάνα.

Όσο αφορά τα προγνωστικά Ευρωλίγκα, ο Ερυθρός Αστέρας με τον Ιβάνοβιτς στον πάγκο έχει ανακάμψει για τα καλά και ελπίζει σε μια ακόμη νίκη κόντρα στη Μακάμπι.

 112.Ελβετία – Καμερούν (12:00)

Με τον αγώνα αυτό ανοίγει η αυλαία του αποψινού προγράμματος Μουντιάλ, αλλά και του εβδόμου ομίλου. Η Ελβετία άλλαξε προπονητή πριν από 3 μήνες, ο Μουράτ Γιακίν την έχει σουλουπώσει στο αμυντικό σκέλος και ψάχνει τη διάκριση καθώς από το 2006 και μετά δεν έχει ξεπεράσει τους «16» στη διοργάνωση. Το Καμερούν μπαίνει ως αουτσάιντερ στο ζευγάρι και συνολικά στο γκρουπ. Έχει τον εμβληματικό Ρίγκομπερτ Σονγκ στον πάγκο και ψάχνει την υπέρβαση. Πολύ χαμηλά ο άσος, δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των ομάδων, εμείς θα ποντάρουμε στο 2.06 του G/G, που προσφέρεται σε καλύτερη απόδοση.

  1. Ουρουγουάη – Νότια Κορέα (15:00)

Μεγάλο ερώτημα η Ουρουγουάη, διαθέτει εξαιρετικό υλικό, που αν βρει χημεία ανάμεσα στους παλιούς (Σουάρες, Γκοδίν) και νέους (Βαλβέρδε, Νούνιες) παίκτες της αναμένεται να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Εξάλλου έχει επίδοση 7-1-1 με τον τεχνικό Ντιέγκο Αλόνσο στο τιμόνι. Στη Νότια Κορέα έδωσε αγώνα δρόμου ο επιθετικός Σον για να προλάβει και φαίνεται πως τα καταφέρνει, έστω κι αν τελικά αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα. Στις επάλξεις και οι Ινμπόμ, Ουί Τζο του Ολυμπιακού, είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Κι εδώ ο άσος είναι χαμηλά, είδαμε και στις προηγούμενες μέρες πως «σπάνε» συχνά τα φαβορί, θα πάμε στο 2.15 του G/G, βασιζόμενοι στην ποιότητα που υπάρχει εκατέρωθεν.

  1. Πορτογαλία – Γκάνα (18:00)

Το σίριαλ της διαμάχης του Ρονάλντο με τη Γιουνάιτεντ δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς ο CR7 αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του Μάντσεστερ και ψάχνει νέο σταθμό στην καριέρα του. Αυτό βέβαια τον έχει πεισμώσει και όπως συνηθίζει θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις, με την Πορτογαλία, που διαθέτει ρόστερ με ποιότητα από το πάνω ράφι. Η Γκάνα δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έχει στη σύνθεσή της παίκτες όπως οι Πάρτεϊ, Κουντούς, Αγιού και Ινιάκι Γουίλιαμς, οι οποίοι στη μέρα τους μπορούν να κάνουν τη «ζημιά». Κρατάμε το ειδικό στοίχημα, ποντάροντας στο 2.10 του να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

  1. Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ (18:30)

Η έλευση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει βελτιώσει σημαντικά τον Ερυθρό Αστέρα, που μετρά 3 διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα. Διαθέτει παίκτες ποιότητας όπως οι Λούκα Βιλντόζα και Νεμάνια Νέντοβιτς, που κάνουν τη διαφορά στα περισσότερα παιχνίδια. Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Μακάμπι, που επικράτησε 90-84 του Ολυμπιακού, με αγωνιστικό… limit up στην τελευταία περίοδο. Βέβαια συνήθως αποδυναμώνεται μακριά από το Τελ Αβίβ και η φόρμα των Σέρβων δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ποντάρουμε στο 1.98 του άσου.

  1. Βραζιλία – Σερβία (21:00)

Κλείνουμε τις αποψινές προτάσεις με τα αποκαλυπτήρια της «σελεσάο» που δίνεται από τους μπουκ, ως το πρώτο φαβορί για να σηκώσει την κούπα του Μουντιάλ. Πρόκειται για την πιο «βαριά» φανέλα στη διοργάνωση, μοναδική με 22/22 συμμετοχές σε τελική φάση και 5 κατακτήσεις, έχει όμως να φτάσει στην κορυφή εδώ και 20 χρόνια. Ρόστερ που «τρομάζει», σε όλες τις θέσεις. Πάντως, αν κάποια ομάδα μπορεί να τη δυσκολέψει στον όμιλο, αυτή είναι η Σερβία, που διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ κι έδειξε καλή εικόνα στο πρόσφατο Nations League. Περιμένουμε ματς με ρυθμό, που δε θα ξεφύγει στο σκορ, λογική επιλογή τα 2-3 G, που διπλασιάζουν (2.00).

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement