Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Φορτσάρει… ενόψει ντέρμπι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή μπαίνει στην τελική ευθεία για το δύσκολο εντός έδρας ματς της 4ης αγωνιστική της Super League 2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης

 

Ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας «διψάει» για νίκες και οι παίκτες της Παναχαϊκής μέχρι στιγμής προσπαθούν να τον ευχαριστήσουν καθώς μετράνε δύο «τρίποντα» και μια ισοπαλία.

Όλοι έχουν αρχίσει να πιστεύουν στην ομάδα ακόμα και οι πιο δύσπιστοι φίλαθλοι και αναμένουν την Κυριακή να πάρουν οι κοκκινόμαυροι ένα ακόμα τρίποντο κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που προέρχεται από την Super League 1 όπως είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Λίγες ημέρες έμειναν και συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς την Κυριακή (3 μ.μ.) στο γήπεδο της Αγυιάς είναι το μεγάλο παιχνίδι.

Χθες η προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο όπως θα γίνει και η σημερινή.
Η προπόνηση είχε αρκετή ένταση αλλά και πάθος αφού όλοι γνωρίζουν ότι ο προσεχής αντίπαλος είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου. Η ομάδα πρέπει από τ’ αποδυτήρια να έχει ανεβασμένους παλμούς έτσι ώστε να «πνίξουν» τον αντίπαλό τους στην Αγυιά.

ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΝΙΛΤΙΝΙΟ

Ο Βραζιλιάνος άσος της Παναχαϊκής Νιλτίνιο συμμετείχε με τους υπόλοιπους κοκκινόμαυρους στην προπόνηση ωστόσο στα μισά αποχώρησε και προχώρησε σε πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΥΤΙΔΗΣ

Ένας άλλος παίκτης που προέρχεται από μικροτραυματισμό είναι ο Κύπριος επιθετικός Νέστορας Μυτίδης ο οποίος χθες ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και σήμερα αναμένεται να ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δείπνησαν οι κοκκινόμαυροι

Το κλίμα στην Παναχαϊκή είναι πολύ καλό και χθες το βράδυ οι κοκκινόμαυροι δείπνησαν ενόψει του σημαντικού εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Βραβεύει Στραβοπόδη και Ανδρούτσο

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ξεχνάει το παρελθόν του συλλόγου και την Κυριακή στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα θα τιμήσει δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές τον Βασίλη Στραβοπόδη και Κυριάκο Ανδρούτσο. Την βράβευση θα κάνουν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement