Connect with us

Παναχαϊκή

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας ντοπάρουν”

Published

on

 

O Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για το ματς με τον Απόλλωνα αλλά κι αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις

 Έτοιμη είναι η Παναχαϊκή να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Ο έμπειρος προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι προχώρησε στις προγραμματισμένες δηλώσεις όπως κάθε Πέμπτη αναφέροντας ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο που έχει στόχο την πρώτη θέση. Ανέφερε επίσης ότι παίζουμε στο σπίτι μας, σεβόμαστε τον αντίπαλο, δεν τον φοβόμαστε όμως. Επίσης αναφέρθηκε και σε όλα αυτά που ακούγονται για τους επενδυτές τονίζοντας ότι η διοίκηση τους παρέχει τα πάντα και καταλαβαίνει τις τρικλοποδιές που προσπαθούν να βάλουν όμως τα πράγματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα δεν είναι αλήθεια. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας «ντοπάρουν».

Αναλυτικά: «Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Απόλλωνα. Έχουμε παίξει δύσκολα παιχνίδια και έχουμε «μαζέψει» 7 βαθμούς, μια   πολύ καλή συγκομιδή αν και θα μπορούσαν να ήταν και εννιά.

Ο Απόλλων είναι μια ομάδα δυνατή που πέρυσι αγωνίστηκε στη Sl1 με παίκτες έμπειρους και ιστορία και έχει μοναδικό στόχο την πρώτη θέση.

Εμείς έχουμε τους δικούς μας στόχους, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως σε κάθε παιχνίδι.

Μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια έχω το δικαίωμα να ζητήσω περισσότερο κόσμο να έρθει να μας στηρίξει. Όπως θα ζητήσω μετά το παιχνίδι με την Ηλιούπολη στο εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω. Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι εμείς θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Θέλω να κάνω και μια παρένθεση σε ένα κομμάτι που δεν είναι δικό μου. Εμείς δουλεύουμε πολύ καλά, η διοίκηση μας παρέχει τα πάντα γιατί άκουσα κάποια πράγματα για τους επενδυτές, τους Αμερικανούς. Γενικότερα είναι όλα ψέματα, εγώ προσωπικά εδώ και έναν χρόνο έχω συχνή επαφή μαζί τους αλλά και οι αρχηγοί και οι ποδοσφαιριστές. Ο ένας μάλιστα εξ αυτών ήταν τόσο στην Καλαμάτα όσο και στο εντός έδρας με την Επισκοπή. Προσπαθούν να μας βάλουν τρικλοποδιές και ιδιαίτερα σε κρίσιμα παιχνίδια βγαίνουν διάφορα πράγματα. Το μόνο που μπορώ να τους πω είναι ότι εμάς μας «ντοπάρουν» και εμένα προσωπικά και όλο τον οργανισμό και τους φιλάθλους. Είναι λάθος η πολιτική αυτή που κάνουν, εμάς μας ευνοεί και τους λέω να το συνεχίσουν. Όσο για το παιχνίδι σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο όμως δεν φοβόμαστε κανέναν.

Όσον αφορά τους τραυματίες δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Νιλτίνιο, δεν προπονήθηκε, δύσκολο να προλάβει. Ο Κέρι έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο και προπονήθηκε χαλαρά. Ο Μυτίδης δέχτηκε χτύπημα στα πλευρά και έχει μικρό κάταγμα, δεν θα είναι ετοιμοπόλεμος. Ωστόσο όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές μου είναι ετοιμοπόλεμοι.

Αυτό που με χαροποίησε είναι ότι και οι τρεις Νιλτίνιο, Κέρι, Μυτίδης ήρθαν στο γραφείο μου και μου είπαν ότι αν τους χρειαστώ έστω και για δέκα λεπτά να τους υπολογίζω. Βέβαια δεν θα βάλουμε την υγεία των παιδιών και κυρίως του Μυτίδη που έχει ένα μικρό κάταγμα».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement