Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τίμος Ζαχαράτος: Ατύχημα με την μηχανή για τον Πατρινό τηλεοπτικό μάγειρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ατύχημα με τη μηχανή του είχε το βράδυ της Τετάρτης (24/11) ο Τίμος Ζαχαράτος.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου εμφανίστηκε κανονικά, αφού ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

«Είσαι καλά; Παραλίγο να σε χάσουμε», τον ρώτησε η Δανάη Μπάρκα και ο Τίμος Ζαχαράτος απάντησε: «Εντάξει μωρέ συμβαίνουν αυτά, να πω ότι πρέπει να προσέχουμε, πέρα από την πλάκα, όταν βρέχει να φοράμε πάντα κράνος και να προσέχουμε με τις μηχανές. Είχα ατύχημα, ναι παραλίγο… αλλά όλα καλά».

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής, ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι του έστειλαν μήνυμα για να μάθουν για την υγεία του.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη χθες το βράδυ. Καθώς τελείωσα τη δουλειά στο εστιατόριο και πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα και να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα. Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα, σας ευχαριστώ όλους».

Η ανάρτησή του


Ροή ειδήσεων

Advertisement