Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

ΑΠΣ Πάτραι: Μέσα Σούλης και Καλαμπόκας-Με Φοίνικα στα Προσφυγικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θέλει αύριο Σάββατο ο ΑΠΣ Πάτραι, κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου τον οποίο και υποδέχεται (15:00) στο γήπεδο Προσφυγικών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Ο αγώνας θεωρείται μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τους πράσινους, καθώς έχουν προηγηθεί οι δύο ήττες με Γαστούνη και Ρόδο αντίστοιχα. Ενόψει αυτής της συνάντησης δεν υπάρχουν απουσίες, καθώς ο τεχνικός Σταμάτης Σαρρής θα έχει στη διάθεσή του, τούς Καλαμπόκα, Σούλη που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δηλώνουν παρόντες.

Ο «ΔΗΜΙΟΣ» ΚΑΖΑΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Στο μεταξύ ο Σπύρος Καζανάς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΑΠΣ Πάτραι με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Προσφυγικών αύριο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), έχοντας βοηθούς τους Κοκμοτό και Μπάκα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο εν λόγω ρέφερι είχε διευθύνει και την αναμέτρηση Αχέρων Καναλακίου-Παναχαϊκή, που είχε διεξαχθεί πέρυσι τον μήνα Οκτώβριο έχοντας βοηθό-όπως και τώρα- τον Μπάκα.

Ο Αγρινιώτης διαιτητής είχε στερήσει βαθμούς από την Παναχαϊκή στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Αχέροντα στο Καναλάκι, με την εντελώς αναίτια απόφασή του να ακυρώσει το πεντακάθαρο γκολ του Κωνσταντακόπουλου.

Παράλληλα ο ίδιος διηύθυνε και την συνάντηση Παναχαϊκή-Αίαντα Γαστούνης που είχε γίνει τον ίδιο χρόνο και τον μήνα Νοέμβριο, όπου ξανά είχε βοηθό τον Μπάκα από την Αιτωλοακαρνανία.

Για την ίδια αγωνιστική ημέρα, τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα γίνουν θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (27/11, 13:00): Ρόδος–ΑΟ Πυλίου Κω: Ζαχαρόπουλος (Αν.Αττικής). (13:45): ΑΕ Ερμιονίδας-Ιάλυσος: Κεφίλης (Κορίνθου). (15:00): ΑΕ Μυκόνου-Πανγυθεατικός: Κορωνιάς (Αν.Αττικής), Παναργειακός-Πανιώνιος: Τραιφόρος (Πειραιάς), ΑΟ Διαβολιτσίου–Πανηλειακός: Βαρτσάκης (Λακωνίας), Αίας Γαστούνης-Αιολικός: Πετρόπουλος, Ανδριανός, Γαλάνης (Αχαΐας).

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement