Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Ο ρέφερι τον «έσφαξε» με το… μπαμπάκι

Published

on

Με τους καλύτερους οιωνούς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο το ιστορικό ΑΠΣ Πάτραι απέναντι στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (2-2).

Οι «πράσινοι» με το ξεκίνημα έδειξε τα «δόντια» κι έχασαν κλασικές ευκαιρίες με την αρχή να γίνεται από τον Λιμάτσι (7ο λεπτό) για να ακολουθήσουν στη συνέχεια αυτές των Σαμπανέι (10ο λεπτό), Φούφουλα (12ο λεπτό), με τον γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας Διασσινό να κάνει τις αποκρούσεις της ζωής του, κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα του.

Κι εκεί που έδειχνε ότι οι «πράσινοι» έχουν βρει τα πατήματα τους, ήρθε ο Μπίτζης να «ξεράνει» τους πράσινους, καθώς στο 14ο λεπτό έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια ο ΑΠΣ Πάτραι προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ, πίεσε και στο 19ο λεπτό η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Κυβελίδη, μιας κι ο Διασσινός του είπε «όχι». Όμως οι παίκτες του Πάτραι δεν τα παράτησαν, πίεσαν και δικαιώθηκαν, καθώς ο Σαμπανέι εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 στο 28ο λεπτό, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε και το δοκάρι.

Νωρίτερα δε, ο Λαθούρης στο 23ο λεπτό είχε αναγκάσει τον Βορύλλα να αποκρούσει. Τα λεπτά περνούσαν, το Πάτραι ανέβασε την απόδοση του, θέλοντας να φτάσει σε ένα ακόμη τέρμα, αλλά στο 35ο λεπτό ο Διασσινός απόκρουσε το σουτ του Λιμάτσι.

Στην επανάληψη το Πάτραι δεν είχε άλλη επιλογή, μιας και ήθελε τους βαθμούς πάση θυσία και δικαιώθηκε από την πίεση που άσκησε, όταν ο Θ. Βλασσόπουλος βρέθηκε στην περιοχή, ανατράπηκε στο 47ο λεπτό με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Σαμπανέι από τα ένδεκα βήματα πέτυχε το 2-1 και όλα άλλαξαν.

Το σκορ αυτό αντί να αφυπνίσει τους γηπεδούχους και να συνεχίσουν να ασκούν μεγαλύτερη  πίεση, επαναπαύτηκε και το… πλήρωσε όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ στο 82ο λεπτό ο Γεωργίου πετάχτηκε πιο ψηλά από συμπαίκτες κι αντιπάλους και ισοφάρισε σε 2-2.

ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Ροή ειδήσεων

Advertisement