Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Πέρασε και από το Σαραβάλι η Θύελλα Πατρών – “Διπλό” στο 95′ ο Παναιγιάλειος (Ολα τ’ αποτελέσματα- Φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε

στις

Ούτε ο Αχαιός κατάφερε να σταματήσει την πορεία της Θύελλας Πατρών που επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας και συνέχισε να διατηρεί το απόλυτο νικών.

Ο Διαγόρας έκανε το καθήκον του και επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Λιμνοχωρίου ενώ η Αχαϊκή σημείωσε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-0 απέναντι από την Δόξα Παραλίας.

Τέλος για τον α’ όμιλο ο Πανμοβριακός ήταν αυτός που πήρε το ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας με σκορ 2-0 κόντρα στην Δόξα Νιφορεϊκων.

Στον β’ όμιλο τώρα ο Παναιγιάλειος σε ένα ακόμα παιχνίδι παίρνει μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις καθώς επικράτησε με 1-0 του Αετού/Αστραπής. Τέλος η Αιγείρα/Ακράτα σημείωσε τεράστιο «διπλό» με 2-0 του Απόλλωνα Εγλυκάδος ενώ χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Αναγέννησης Ψαθοπύργου με τον Ατρόμητο Πατρών 0-0.

 Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Αχαιός Σαραβαλίου-Θύελλα Πατρών 1-2 (27′ πεν. Γραμματικόπουλος / 2′ Κωνσταντινίδης, 72′ Κουτσαντώνης)

Λιμνοχώρι-Διαγόρας Βραχνεΐκων 0-1 (56′ Θωμάς)

Δόξα Παραλίας-Αχαΐκή 0-3 (75′, 90′ Φωτόπουλος, 77′ Σέρμπος) – 58′ Χαμ. Πέναλτι : Στάμος (Δόξα Παραλίας) άουτ

Πανμοβριακός Ριόλου-Δόξα Νιφορεΐκων 2-0 (43′ Βαλογιάννης, 84′ Κριμπάς) – ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 32′ Γ. Λαγός (προπονητής Πανμοβριακού) / 88′ Κυριακόπουλος (Δόξα Νιφορείκων) –  ΧΑΜ. ΠΕΝΑΛΤΙ: 41′ Νιφορόπουλος (Πανμοβριακός) απέκρουσε ο Πετρόπουλος

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Αναγέννηση Ψαθόπυργου-Ατρόμητος Πατρών 0-0

Απόλλων Εγλυκάδος-Αιγείρας Ακράτας ΑΕ 0-2 (30′ πεν. Μητρόπουλος, 35′ Καλούδης)

Αετός/Αστραπή- Παναιγιάλειος 0-1 (95′ Μ. Σπανός)

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement