Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο ΑΠΣ Πάτραι υποδέχεται σήμερα (15:00) στο γήπεδο Προσφυγικών τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θέλει σήμερα ο ΑΠΣ Πάτραι, κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου τον οποίο και υποδέχεται (15:00) στο γήπεδο Προσφυγικών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Ο αγώνας θεωρείται μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τους πράσινους, καθώς έχουν προηγηθεί οι δύο ήττες με Γαστούνη και Ρόδο αντίστοιχα. Ενόψει αυτής της συνάντησης δεν υπάρχουν απουσίες, καθώς ο τεχνικός Σταμάτης Σαρρής θα έχει στη διάθεσή του, τούς Καλαμπόκα, Σούλη που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δηλώνουν παρόντες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ

Στο μεταξύ ο Σπύρος Καζανάς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΑΠΣ Πάτραι με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Προσφυγικών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), έχοντας βοηθούς τους Κοκμοτό και Μπάκα. Για την ίδια αγωνιστική ημέρα, τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα γίνουν αύριο είναι τα εξής: (13:00): Ρόδος-ΑΟ Πυλίου Κω: Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής). (13:45): ΑΕ Ερμιονίδας-Ιάλυσος: Κεφίλης (Κορίνθου). (15:00): ΑΕ Μυκόνου-Πανγυθεατικός: Κορωνιάς (Αν. Αττικής), Παναργειακός-Πανιώνιος: Τραϊφόρος (Πειραιάς), ΑΟ Διαβολιτσίου-Πανηλειακός: Βαρτσάκης (Λακωνίας), Αίας Γαστούνης-Αιολικός: Πετρόπουλος, Ανδριανός, Γαλάνης (Αχαΐας). Τέλος η γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου έχει οριστεί στα 7 ευρώ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΥ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού συλλόγου ΑΠΣ Πάτραι, συλλυπείται την οικογένεια του εκλιπόντος Ανδρέα Βαβάτσικου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΠΣ Πάτραι εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για το θάνατο του εμβληματικού ποδοσφαιριστή του Ανδρέα Βαβάτσικου. Ο εκλιπών συνέδεσε το όνομά του με την σπουδαία ομάδα του συλλόγου που μεσουράνησε από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του ’70, διεκδικώντας ακόμα και την άνοδο στην Α’ Εθνική. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Η διοίκηση απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ για την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στη σορό του».

ΣΗΜΕΡΑ (11:00) ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ»

Στο μεταξύ, σήμερα συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα Βαβάτσικο, που έφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. Ο εκλιπών αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΠΣ Πάτραι στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ υπήρξε και προπονητής των Αχιλλέα Πατρών και Εθνικού Πατρών. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών και η ταφή θα γίνει στον Άγιο Σπυρίδωνα Δωρίδας.

ΤΑΣ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ροή ειδήσεων

Advertisement