Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας υποδέχεται (19.15) τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Προμηθέας θα υποδεχθεί  τον Ολυμπιακό σήμερα στις 7.15 το απόγευμα στο “Δ. Τόφαλος”, για την 7η αγωνιστική της Βasket League. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Προμηθέας επιστρέφει στην Πάτρα για παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από τις 16 Οκτωβρίου, όπου είχε επιβλήθηκε του Ιωνικού με 97-84 που είναι και το μοναδικό που έχει δώσει ως τώρα ως γηπεδούχος.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά πάντως σημείωσε 90+ πόντους στα τρία από τα τέσσερα, ως τώρα, παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Ένα τελείως διαφορετικό ωστόσο παιχνίδι καλείται να δώσει σήμερα η πατρινή ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει τον αήττητο μέχρι τώρα Ολυμπιακό με μία όχι υπέρ της παράδοση στην οποία μέχρι στιγμής μετρά 14 ήττες και καμία νίκη με τους “ερυθρόλευκους”.

Χαρακτηριστικές για το σημερινό αγώνα είναι ο δηλώσεις του Μάκη Γιατρά, ο οποίος τόνισε: “Είναι ένας αγώνας που γνωρίζουμε καλά την δυσκολία και στον οποίο θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα. Βασικός στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ένα καλό παιχνίδι το οποίο θα τα χαρούν οι φίλαθλοί μας που θα βρεθούν στο γήπεδο”.

Το μόνο πάντως σίγουρο είναι ότι οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορέσουν να απολαύσουν μία κορυφαία ομάδα που θα βρεθεί για δεύτερη φορά φέτος στην Πάτρα, όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα.
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ
Οι δύο οκάδες έχουν συναντηθεί για πρώτη φορά φέτος στο Σούπερ Καπ, όπου ο Προμηθέας είχε γνωρίσει την ήττα με 93-65 από τους “ερυθρόλευκους”.
Η διαφορά δυναμικότητας στην αρχή της σεζόν ήταν εμφανής με τον Μάκη Γιατρά και τους συνεργάτες του να καταστρώνουν τα πλάνα τους για να μπορέσουν να κρατηθουν στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούν.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΣΙΜΠΣΟΝ
Ο Τρέβις Σίμπσον ακόμη δεν είναι έτοιμος 100% για να μπορέσει να βοηθήσει τον Προμηθέα στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχή έτσι ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί εν όψει της μεθαυριανής αναμέτρησης για το Eurocup με την τουρκική Τουρκ Τελεκομ την Τρίτη στην Πάτρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement