Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πέρασαν πέντε χρόνια, όμως είσαι κοντά μας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί να πέρασαν 5 χρόνια από τότε που ο Σπύρος Αβράμης έφυγε για το μακρινό ταξίδι όμως κανείς από αυτούς που τον αγαπάει δεν τον ξέχασε.

Ο Σπύρος είναι μέσα στην καρδιά μας αλλά και στις προσευχές μας και αυτό είναι μια παρηγοριά για όλους μας.

Η ημερομηνία έχει μείνει χαραγμένη σε όλους μας, 26/11/2017, όταν ο Σπύρος μετά από πολυήμερη μάχη στο νοσοκομείο δεν μπόρεσε να βγει νικητής σκορπώντας θλίψη σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο.

Ένας άνθρωπος έξω καρδιά, καλοσυνάτος, που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, εκτιμήθηκε απ’ όλους όσο κανένας άλλος και γι’ αυτό κανείς δεν τον έχει ξεχάσει.

Ο μεγάλος του αδερφός πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό το παρακάτω κείμενο με μια φωτογραφία του: «5 χρόνια, αδερφάκο! Είσαι πάντα τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα».

Η ομάδα που εμπνεύστηκε και ίδρυσε, η Νάπολη Πατρών, ανήρτησε το παρακάτω κείμενο: «26 Νοέμβρη η σημερινή… Από τις πιο βουβές, πιο μελαγχολικές μέρες για τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας. Σαν σήμερα αποχαιρετήσαμε τον φίλο μας, συνιδρυτή μας, έναν από τους εμπνευστές της ομάδας και όλων όσων αυτή έχει πετύχει. Αλλά και στους στόχους που αυτή βάζει κάθε μέρα, πάντα ο Σπύρος «συνοδοιπόρος» από εκεί ψηλά να την στηρίζει.

Η 26η Νοεμβρίου, λοιπόν, αποτελεί ημέρα μνήμης για τον Σπύρο Αβράμη. Ένα πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα. Ένα πρόσωπο που εμπνέει και δίνει θάρρος σε όλον τον οργανισμό της Νάπολης να προχωράει κάθε χρόνο ένα βήμα μπροστά και να βάζει νέους, υψηλότερους στόχους.

Μπορεί να έφυγες νωρίς, αλλά η μνήμη σου θα μείνει ζωντανή, Σπυράκο μας».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement