Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(28/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Κριός
Eνώ θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός ίσως να παρατηρήσεις πως οι συζητήσεις και οι επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου έχουν κάποιες δυσκολίες. Γενικά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία, κάτι που θα οδηγήσει και εσένα αλλά και τους άλλους σε λάθος εντυπώσεις και κυρίως σε λάθος συμπεράσματα.

Ταύρος
Eίναι πιθανό να νιώσεις έντονα την ανάγκη να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες μπορεί να υπάρχουν είτε σε προσωπικά είτε σε οικονομικά ζητήματα και φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα έρθουν στο προσκήνιο. Γενικά αυτή η εβδομάδα, ενδεχομένως να μη βοηθήσει την επικοινωνία, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός.

Δίδυμοι
H πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου προμηνύεται ιδιαίτερα έντονη σε επικοινωνιακό επίπεδο, καθώς φέρνει πολλές συζητήσεις και κάποιες από αυτές μπορεί να εγείρουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα θα πάρουν φωτιά αυτή την εβδομάδα, όμως από αυτά που θα ακούσεις θα πρέπει να επιλέξεις ποια θα κρατήσεις.

Καρκίνος
H απαιτητική καθημερινότητα θα εξακολουθεί να βάζει προκλήσεις και αυτή την εβδομάδα και εσύ θα κληθείς να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες και να μην παρασυρθείς από την ταχύτητα με την οποία θα γίνονται όλα αυτές τις ημέρες. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να μη φέρει τα αναμενόμενα σε μία συζήτηση που αφορά ένα εργασιακό ζήτημα ή σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις στο πρόγραμμά σου.

Λέων
Οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου προμηνύονται ιδιαίτερα επικοινωνιακές, όμως αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα έχει ρίσκο. Γενικά αυτή η εβδομάδα, δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις σε -κατά τα άλλα- φιλικές συζητήσεις, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός ακόμα και με το χιούμορ που μπορεί να κάνεις, μιας και οι ημέρες δεν ευνοούν την ομαλή ροή στην επικοινωνία.

Παρθένος
Θα γίνεις «σπιτόγατος» καθώς αυτή η εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς ιδιαίτερα με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και να περάσεις περισσότερο χρόνο σε αυτό. Κάποιες συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα ίσως να μην πάνε όπως θα ήθελες λόγω παρανοήσεων και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου όσον αφορά την επικοινωνία.

Ζυγός
Τα θέματα τα οποία αφορούν πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα. Αυτό το επταήμερο, ίσως να φέρει κάποια μπερδέματα στην επικοινωνία, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε παρανοήσεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε και αν ειπωθεί αυτές τις ημέρες, και στις μετακινήσεις.

Σκορπιός
Αυτή η εβδομάδα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα έσοδα και τα έξοδά σου. Είναι πολύ πιθανό να προετοιμάζεις ήδη κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις, όπως επίσης και κάποια δώρα σε δικά σου πρόσωπα, κάτι το οποίο χρειάζεται σωστό προγραμματισμό ώστε να μην προκαλέσει προβλήματα στο ταμείο σου.

Τοξότης
Αυτή είναι μία πολύ σημαντική εβδομάδα για το ζώδιό σου! Οι όψεις και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσουν μία διάθεση υπερβολής και αμετροέπειας. Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Αιγόκερως
Θα δώσεις προτεραιότητα στα συναισθήματά σου, αφήνοντας τη λογική σε δεύτερη μοίρα. Αυτό το επταήμερο, «δυναμιτίζει» κρυφά συναισθήματα, απωθημένα, αισθηματικά ζητήματα και οτιδήποτε άλλο κρατούσες μέσα σου για καιρό. Η συναισθηματική υπερχείλιση δεν θα σε βοηθήσει να δεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες.

Υδροχόος
Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν, για αυτό και φαίνεται πως τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και οι συναντήσεις με φίλους θα έχουν την τιμητική τους. Το Σαββατοκύριακο, δείχνει πως θα υπάρχει ανάγκη για επικοινωνία, όμως αυτή η επικοινωνία ίσως να μην είναι τόσο εύκολη.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη σημασία όχι μόνο στην επικοινωνία αλλά και στον τρόπο που διατυπώνεις αυτά που θέλεις να πεις. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσουν κάποια θέματα -κυρίως στη δουλειά- τα οποία θα ξεκινήσουν από επικοινωνιακές παρανοήσεις. Θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός προκειμένου να μην εκτεθείς, λόγω λάθος διατύπωσης κάποιων πραγμάτων.


Ροή ειδήσεων

Advertisement