Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Μπάμπης Ζελενίτσας αποκλειστικά στο gnomip.gr: «Θα είναι Μουντιάλ των ανατροπών»

Δημοσιεύθηκε

στις

Είθισται λένε, όταν έχεις μπροστά σου το «βάζο με το μέλι» να μην απλώνεις το χέρι σου, όταν όμως έχεις στα… ελάχιστα εκατοστά τον τεχνικό διευθυντή της Αλ Σάρτζα, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπάμπη Ζελενίτσα ε, δεν μπορείς να μην μιλήσεις για ποδόσφαιρο ή να του… πάρεις δήλωση.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο 53χρονος παλαίμαχος και τέως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Παίδων, βρέθηκε σήμερα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, επισκεπτόμενος τον γιο του Κώστα, που αγωνίζεται στον ΑΠΣ Πάτραι, πριν αναχωρήσει εκ νέου για τα ΗΑΕ.

Κι ύστερα από πολύ «ασφυκτικό πρέσινγκ και ντρίπλα»- στην εντελώς τυχαία συνάντησή μας στο κέντρο της Πάτρας-, ο τεχνικός διευθυντής της Αλ Σάρτζα, -η οποία ομάδα έχει στις τάξεις της τους Κώστα Μανωλά και Μίραλεμ Πιάνιτς- μίλησε αποκλειστικά στη «Γ» και στο gnomip.gr, αλλά μόνο για την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη το Παγκόσμιο Κύπελλο κι όχι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ερωτώμενος για το Μουντιάλ, που διεξάγεται τώρα στο Κατάρ της Μέσης Ανατολής, είπε: «Το Παγκόσμιο Κύπελλο τώρα ξεκινά, καθώς είδαν όλοι ότι έχουν προκριθεί ομάδες, όπως είναι οι Βραζιλία, Πορτογαλία και Γαλλία, χωρίς όμως να σημαίνει αυτό κάτι, καθώς δεν γνωρίζουμε πως θα πάνε στη συνέχεια.

Το Μουντιάλ από εδώ και πέρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον, μιας και οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα θα υπάρχουν ανατροπές στους αγώνες».

Παράλληλα ερωτώμενος για την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας-ως ο ειδικός που βρίσκεται στα ΗΑΕ-ανέφερε: «Το επίπεδο είναι τεράστιο όπως έχει χτιστεί στην Σαουδική Αραβία κι αυτό φάνηκε στους αγώνες που έδωσε η εν λόγω εθνική ομάδα, κόντρα σε Αργεντινή και Πολωνία. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με εμπειρία κι όλα είναι ανοιχτά στον τρίτο όμιλο στον οποίο και συμμετέχει». Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 30 Νοεμβρίου και για τον 3ο όμιλο, θα γίνουν οι αγώνες Πολωνία–Αργεντινή και Σαουδική Αραβία – Μεξικό.

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement