Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επανεκλογή Βασίλη Παναγόπουλου στην Προεδρία της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Βασίλης Παναγόπουλος επανεκλέγεται Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας σε μια πολύ σημαντική περίοδο, καθώς έρχονται μεγάλες εκλογικές μάχες τόσο για την κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στο Αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Ένας νέος με μεγάλη διάθεση για δουλειά και προσφορά, έχοντας αποδείξει τις οργανωτικές του ικανότητες, αφού η πρώτη του θητεία χαρακτηρίστηκε με μεγάλη επιτυχία.

Είναι Χημικός-Οινολόγος, με μεταπτυχιακό στην Αναλυτική Χημεία και Νανοτεχνολογία, ενώ ολοκληρώνει και το διδακτορικό του στον κλάδο της Χημείας Τροφίμων. Εργάζεται στη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών. Παράλληλα, είναι Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και είναι μέλος της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για έναν νέο με πολλές ικανότητες που δεν διστάζει να πάρει πρωτοβουλίες καθώς και τις ευθύνες τους. Από φοιτητής ασχολήθηκε ενεργά με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, με την οποία διατηρεί ακόμα άρρηκτες σχέσεις.

 

Στα social media έγραψε:

Μέσα στα προηγούμενα 3 χρόνια, έχοντας την τιμή να ηγούμαι της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, πετύχαμε αρκετά. Με πληθώρα δράσεων, παρότι μας περιόρισε για σημαντικό διάστημα η πανδημία, ανοιχτήκαμε στην κοινωνία. Πετύχαμε την αναγνώριση της Οργάνωσης μας, ως μια από τις πιο δραστήριες Νεολαίες ανά την Ελλάδα. Πετύχαμε την αύξηση των μελών μας, καθώς αρκετά νέα άτομα θέλησαν να ενταχθούν στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και να προσφέρουν με τον τρόπο που μπορούν από τη δικιά τους μεριά. Πετύχαμε την αύξηση της συμμετοχής των νέων, τόσο στα κοινά όσο και στα Επιμελητήρια, καθώς αρκετά στελέχη μας εκλέχθηκαν σε αυτά εκπροσωπώντας τη νέα γενιά. Πετύχαμε την παρουσία μας στην κεντρική διοίκηση της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας.

 

Εχθρός του καλού όμως είναι το καλύτερο! Η απόφαση να συνεχίσω ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, ήταν μια δύσκολη απόφαση. Για το λόγο αυτό, αυτή την τριετία ξεκινώντας από σήμερα, θα δώσουμε τη μάχη μαζί με όλους τους ΟΝΝΕΔιτες της Αχαΐας στο πλευρό του Πρωθυπουργού Κυριάκού Μητσοτάκη και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου στις επερχόμενες εκλογές, έτσι ώστε το όραμά μας για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική, που να πατά σταθερά στα πόδια της και να αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα ολοένα και πιο πολύ, να γίνει πραγματικότητα. Εμείς οι νέοι θα δείξουμε το δρόμο, με τις προτάσεις και με τις παρεμβάσεις μας, ώστε η γενιά μας να παραμείνει στον τόπο μας. Και θα το πετύχουμε! Μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια και λαϊκισμό, απαλλαγμένοι από κάθε είδους εσωστρέφειας, με μόνη πρόκληση την βελτίωση της Πατρίδας μας.

 

Υ.Γ. Θέλω να αφιερώσω την επανεκλογή μου στη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που πλέον δεν βρίσκεται δίπλα μου. Ένα πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή ήταν εκεί να με συμβουλεύει και να με διορθώνει. Ένα πρόσωπο που θα μου λείψει σε αυτή τη νέα θητεία, αλλά και στο υπόλοιπο της ζωής μου. Θείε μου, την αφιερώνω σε σένα εκεί ψηλά!

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συμπολίτες που “έφυγαν” από τη ζωή και κηδεύονται το Σάββατο(4/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

ΚΗΔΕΙΕΣ
Τον πολυαγαπημένο μας
ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΝΔΡ. ΚΑΛΟΓΕΡΗ
(ΕΤΩΝ 90)
Κηδεύουμε Σάββατο 4-2-2023 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μετοχίου. Η σορός θα βρίσκεται στην οικία στη 1 μ.μ.
Η σύζυγος: Αγλαΐα. Τα παιδιά: Μαρία Καλογερή, Ανδρέας Καλογερής, Γιώργος Καλογερής. Τα αδέλφια: Αντώνιος Καλογερής, Ζωίτσα Καλογερή, Σωτηρία Στυλιανοπούλου. Ο εγγονός: Νικόλας. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΚΙΑΦΑ. Γούναρη 173 & Αγ. Δημητρίου. Τηλ.: 2610-275.295 – Πάτρα, Κάτω Αχαΐα – τηλ.: 26930-22.077.

Την πολυαγαπημένη μας
ΑΝΝΑ (χήρα) ΜΙΧΑΗΛ ΓΚΟΛΦΗ
(ΕΤΩΝ 85)
Κηδεύουμε Σάββατο 4-2-2023 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αλποχωρίου Τριταίας Δήμου Ερυμάνθου.
Τα παιδιά: Χρήστος Γκόλφης, Βασιλική Γκόλφη. Τα αδέλφια. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Ευβοίας 133 (Ζαρουχλέικα) – ΠΑΤΡΑ. Τηλ.: 2614-001.431, 6938-061.071. 24ωρη εξυπηρέτηση.

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (χήρα) ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ
(ΕΤΩΝ 85)
Κηδεύουμε Σάββατο 4-2-2023 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Λάγγουρα) Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Νέου Σουλίου Πατρών.
Τα παιδιά: Νικόλαος και Μαρία Καλούδη, Ευάγγελος και Φιλίππα-Άννε Καλούδη, Απόστολος και Δήμητρα Καλούδη, Ευανθία και Παναγιώτης Κούζιος, Σταυρούλα και Νικόλαος Κουτρουμπάνος. Τα εγγόνια: Κωνσταντίνα, Διονύσιος, Αθανασία και Παναγιώτης, Μαριάμ, Μαρίνα-Κωνσταντίνα και Lee, Βήριος-Βύρων, Διονύσιος, Αλεξία-Άννα, Νικόλαος, Διονύσιος, Σεβαστιανός-Διονύσιος, Πελαγία-Ξένη, Μαριάμ, Ελέσσα. Τα δισέγγονα: Leonidas, Milos. Τα αδέλφια: Γεράσιμος και Αικατερίνη Αρβανίτη, Δήμητρα (χήρα) Ιωάννου Παπασπυροπούλου, Γεωργία και Νικόλαος Καποτάς, Αθανασία (χήρα) Ανδρέα Καλούδη. Οι ανιψιοί. Οι εξάδελφοι. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφεία Τελετών – Μνημοσύνων ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Αγ. Ιωάννη Πράτσικα 165, Πάτρα. Τηλ.: 2610-361.555. Κιν.: 6979-140.091, 6975-730.357.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συναγερμός για πυρκαγιά σε σπίτι στην οδό Λεωνίδου(ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το βράδυ της Παρασκευής, μετά από τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε μονοκατοικία στην Εγλυκάδα.

Συγκεκριμένα, «φούντωσε» καμινάδα σε οικία της οδού Λεωνίδου.

Άμεσα έσπευσαν άνδρες της Π.Υ. όπου διαπίστωσαν πως δεν συνέτρεχε λόγος επέμβασής τους.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες – Εκτεταμένοι έλεγχοι από το Σάββατο

Δημοσιεύθηκε

στις

Υποχρεωτικές για τα οχήματα καθίστανται οι αντιολισθητικές αλυσίδες, σύμφωνα με τις αποφάσεις μετά τη σύσκεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τη σφοδρή κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που θα φέρει πολικό ψύχος σε ολόκληρη τη χώρα.

Σε έκτακτη ενημέρωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανάφερε ότι πρέπει να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα περιφέρειες και δήμοι ενώ ήδη υπάρχουν επιχειρησιακά σχέδια για πυκνές χιονοπτώσεις.

Επισήμανε μάλιστα ότι είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες και προανήγγειλε αυστηρούς ελέγχους από το πρωί του Σαββάτου.

Είναι δε πιθανό να απαγορευτεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων σε περιοχές με ιδιαίτερη χιονόπτωση.

Το Σάββατο θα γίνει ευρεία σύσκεψη για την κακοκαιρία.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα