Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Υπαίθρια πορνεία μέρα μεσημέρι – ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπως έχει γράψει και άλλοτε η «Γ», η υπαίθρια πορνεία φαίνεται να ανθεί ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. Νεαρές Ρομά κάνουν «πιάτσα» ακόμη και μέρα μεσημέρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, με υποψηφίους πελάτες κυρίως άνδρες μεγάλης ηλικίας. Η κατάσταση αντί να αποκλιμακώνεται φαίνεται να γνωρίζει πρωτοφανή αυξητική τάση, καθώς πλέον δεν κρατούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα.

Μόλις χθες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες – ντοκουμέντο της «Γ» δύο νεαρές Ρομά, δίπλα στο ΙΚΑ του Αγίου Αλεξίου, λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι, την … έπεσαν σε ανυποψίαστο οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου ο οποίος προσπαθούσε να σταθμεύσει στο σημείο. Αφού προσπάθησαν αρκετή ώρα να «ψήσουν» τον υποψήφιο πελάτη, έφυγαν άπραγες μονολογώντας «δε δίνει». Προφανώς εννοούσαν  πως ο συγκεκριμένος άνδρας δεν ήθελε να δώσει τα χρήματα τα οποία του ζητούσαν οι κοπέλες.

 

Και άλλη περίπτωση στη λαϊκή αγορά

Δεν είναι όμως η μοναδική περίπτωση υπαίθριας πορνείας στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου, καθώς περίοικοι αναφέρουν ότι και στην λαϊκή της Πέμπτης υπάρχει νεαρής ηλικίας γυναίκα, όχι Ρομά αυτή τη φορά, η οποία πλησιάζει άνδρες με σκοπό τον πληρωμένο έρωτα. Μαζί της μάλιστα, σε ικανοποιητική απόσταση εμφανίζεται και ένας άνδρας, τον οποίο ενημερώνει με χειρονομίες για την θετική ή αρνητική απάντηση που λαμβάνει από τους υποψηφίους πελάτες.

Σίγουρα η πολυκοσμία βοηθά τις γυναίκες αυτές να κρύβονται και να «ψαρεύουν» ευκολότερα άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας, οπότε επιλέγουν και ώρες αιχμής για να κάνουν την εμφάνισή τους. Διακινδυνεύοντας βεβαίως να γίνουν αντιληπτές, όπως στις παραπάνω περιπτώσεις. Η αστυνομία από την άλλη, έχει ένα δύσκολο έργο να επιτελέσει, καθώς τα στέκια υπαίθριας πορνείας είναι αρκετά, ενώ χρειάζονται περιπολίες πλέον σε περισσότερα σημεία. Να τονίσουμε ότι όσον αφορά τις γυναίκες Ρομά, αυτές είναι ως επί το πλείστον ανήλικα κορίτσια, τα οποία εκδίδονται για ελάχιστα ευρώ.

ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ροή ειδήσεων

Advertisement