Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Στο πλευρό του Μάκη Γιατρά ο αθλητικός κόσμος

Δημοσιεύθηκε

στις

Από την στιγμή που έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Μάκης Γιατράς, οι πατρινές ομάδες και όχι μόνο έδειξαν ότι βρίσκονται στο πλευρό του με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν, στις οποίες του εύχονται γρήγορη ανάρρωση. Δείτε μερικές από τις ανακοινώσεις: 

ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: “Η ΚΑΕ Προμηθέας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Μάκη Γιατρά για όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον Οργανισμό μας. Αναμφίβολα, αποτελεί ένα πρόσωπο συνδεδεμένο με τις σημαντικότερες αγωνιστικές μας επιτυχίες και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας. Δυστυχώς, λόγοι υγείας δεν επιτρέπουν την συνέχιση της επιτυχούς συνεργασίας μας. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και το πολυτιμότερο αγαθό κάθε ανθρώπου. Συμπαραστεκόμαστε στον coach Γιατρά, όπως θα έκανε κάθε υγιής οικογένεια, χωρίς να έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσει πάλι!Καλή δύναμη coach!”.

ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ: “Η οικογένεια του Απόλλωνα εκφράζει τις θερμές ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Μάκη Γιατρά. Μάκη μείνε δυνατός, είμαστε στο πλευρό σου. Σε περιμένουμε σύντομα στα γήπεδα”.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ: «Μάκη μείνε δυνατός, όλη η Πάτρα είναι δίπλα σου, η οικογένεια της Παναχαϊκής ΓΕ».

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΛΑΥΚΟΥ – ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ: “Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Γλαύκου-Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας εκφράζει τη θερμή συμπαράστασή της στον Μάκη Γιατρά στον αγώνα που δίνει και του εύχεται καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Coach, ξέρουμε πως είσαι μαχητής και νικητής και περιμένουμε να κερδίσεις σύντομα και αυτή τη μάχη και να επιστρέψεις και πάλι δυνατός και υγιής στα παρκέ”.
ΕΣΑΚΕ: “Περαστικά κόουτς, Μάκη Γιατρά, είμαστε στο πλευρό σου! Καλή επάνοδο”.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement