Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μονόδρομος η αυτόνομη κάθοδος»-Τέλος στις φήμες περί συνεργασίας του με άλλες παρατάξεις βάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππος Λιάκος

Δημοσιεύθηκε

στις

Με… σαθρά επιχειρήματα, αστείες πολιτικές δικαιολογίες, ακόμη και με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς επιχείρησαν να πλήξουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππο Λιάκο, εμφανίζοντάς τον ως έναν εκ των πρωταγωνιστών υπόγειων συμφωνιών εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.

Ο ίδιος μιλώντας στη «Γ» βάζει τέλος στα σενάρια συνεργασιών ξεκαθαρίζοντας πως «η αυτόνομη κάθοδός μας στις εκλογές είναι μονόδρομος». Όπως παραδέχεται όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν συζητήσεις με όλες τις παρατάξεις, χωρίς ωστόσο, να ληφθεί καμία απόφαση προεκλογικής συνεργασίας κι αυτό γιατί, διαπιστώθηκαν πολιτικές αντιθέσεις που δεν μπορούν να γεφυρωθούν.

Σύμφωνα με τον κ. Λιάκο «είναι γεγονός πως το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών όχι μόνο με τη δημοτική Αρχή, αλλά και με άλλες παρατάξεις, κατόπιν δικής τους πρωτοβουλίας. Η ανταπόκριση του κόσμου από την ημέρα που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για το Δήμο έως και σήμερα είναι πραγματικά συγκινητική. Καθημερινά δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από συνδημότες μας που στηρίζουν την προσπάθειά μας και αντίστοιχα, συναντώ ιδιαίτερα θερμό κλίμα σε όλες μου τις περιοδείες στα χωριά. Κάθε μέρα γινόμαστε ολοένας και περισσότεροι! Φαίνεται όμως ότι αυτή η πρωτόγνωρη αποδοχή στο πρόσωπο μου ενοχλεί ορισμένους που δεν χάνουν ευκαιρία να διαδίδουν ψέματα και θεωρίες συνωμοσίας για υποτιθέμενες προεκλογικές συνεργασίες κάτω από το τραπέζι! Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ουδέποτε λειτούργησα παρασκηνιακά, ούτε είμαι άνθρωπος που συζητώ πίσω από κλειστές πόρτες. Όλες οι επαφές που έχω κάνει μέχρι σήμερα ήταν σε γνώση της παράταξής μου και όλων των συνδημοτών μας. Δηλώνω ξεκάθαρα ότι υπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των συνδημοτών μας και με μοναδικό μέλημα το καλό του τόπου μας παραμένω προσηλωμένος στο στόχο και στην κοινή μας προσπάθεια να αλλάξει ο Δήμος μας σελίδα! Μια προσπάθεια που είμαι βέβαιος ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη! Η αυτόνομη κάθοδός μας στις εκλογές είναι μονόδρομος», δήλωσε ο κ. Λιάκος.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Ο κ. Λιάκος συνεχίζει καθημερινά τις επαφές με κατοίκους σε όλα τα χωριά του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Συγκεκριμένα, έχει επισκεφθεί ήδη τη Μιτόπολη, την Άρλα, τις Πόρτες και τα Σουδενέικα, ενώ σκοπός τους είναι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου να έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο των περιοδειών του. Την ίδια ώρα, συνεχίζει τις επαφές για το ψηφοδέλτιο της παράταξης, στο οποίο θα συμμετέχουν εκτός από έμπειρα στελέχη και νέοι άνθρωποι, καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία, με διάθεση για προσφορά στον τόπο τους.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο καθηγητής Χάρης Βλάχος – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας με ανακοίνωση της εκφράζει τη λύπη και θλίψη της για το θάνατο του εκπαιδευτικού Χάρη Βλάχου. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια  του αγαπητού συναδέλφου και συναγωνιστή  Χάρη Βλάχου.

Ο Χάρης υπηρέτησε από διάφορες θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας τους συλλογικούς αγώνες του κλάδου, με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα και ακατάβλητη αγωνιστικότητα. Πάντα παρών, πάντα στην πρώτη γραμμή!

Μέχρι τέλους δάσκαλος της κιμωλίας, με πραγματική αγάπη για τους μαθητές του και τους συναδέλφους του και έγνοια και αγωνία για το δημόσιο σχολείο!

θα τον θυμόμαστε πάντα!

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Οι σκάλες της Αγίου Νικολάου «ντύθηκαν» καρναβαλικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε χρώματα καρναβαλιού βρίσκονται οι σκάλες της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Ο σχεδιασμός της παρέμβασης είναι της Αρχοντίας Αλεξάκη και η κατασκευή έγινε από το Καρναβαλικό εργαστήριο.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συμπολίτες που “έφυγαν” από τη ζωή και κηδεύονται το Σάββατο(4/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

ΚΗΔΕΙΕΣ
Τον πολυαγαπημένο μας
ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΝΔΡ. ΚΑΛΟΓΕΡΗ
(ΕΤΩΝ 90)
Κηδεύουμε Σάββατο 4-2-2023 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μετοχίου. Η σορός θα βρίσκεται στην οικία στη 1 μ.μ.
Η σύζυγος: Αγλαΐα. Τα παιδιά: Μαρία Καλογερή, Ανδρέας Καλογερής, Γιώργος Καλογερής. Τα αδέλφια: Αντώνιος Καλογερής, Ζωίτσα Καλογερή, Σωτηρία Στυλιανοπούλου. Ο εγγονός: Νικόλας. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΚΙΑΦΑ. Γούναρη 173 & Αγ. Δημητρίου. Τηλ.: 2610-275.295 – Πάτρα, Κάτω Αχαΐα – τηλ.: 26930-22.077.

Την πολυαγαπημένη μας
ΑΝΝΑ (χήρα) ΜΙΧΑΗΛ ΓΚΟΛΦΗ
(ΕΤΩΝ 85)
Κηδεύουμε Σάββατο 4-2-2023 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αλποχωρίου Τριταίας Δήμου Ερυμάνθου.
Τα παιδιά: Χρήστος Γκόλφης, Βασιλική Γκόλφη. Τα αδέλφια. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Ευβοίας 133 (Ζαρουχλέικα) – ΠΑΤΡΑ. Τηλ.: 2614-001.431, 6938-061.071. 24ωρη εξυπηρέτηση.

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (χήρα) ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ
(ΕΤΩΝ 85)
Κηδεύουμε Σάββατο 4-2-2023 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Λάγγουρα) Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Νέου Σουλίου Πατρών.
Τα παιδιά: Νικόλαος και Μαρία Καλούδη, Ευάγγελος και Φιλίππα-Άννε Καλούδη, Απόστολος και Δήμητρα Καλούδη, Ευανθία και Παναγιώτης Κούζιος, Σταυρούλα και Νικόλαος Κουτρουμπάνος. Τα εγγόνια: Κωνσταντίνα, Διονύσιος, Αθανασία και Παναγιώτης, Μαριάμ, Μαρίνα-Κωνσταντίνα και Lee, Βήριος-Βύρων, Διονύσιος, Αλεξία-Άννα, Νικόλαος, Διονύσιος, Σεβαστιανός-Διονύσιος, Πελαγία-Ξένη, Μαριάμ, Ελέσσα. Τα δισέγγονα: Leonidas, Milos. Τα αδέλφια: Γεράσιμος και Αικατερίνη Αρβανίτη, Δήμητρα (χήρα) Ιωάννου Παπασπυροπούλου, Γεωργία και Νικόλαος Καποτάς, Αθανασία (χήρα) Ανδρέα Καλούδη. Οι ανιψιοί. Οι εξάδελφοι. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφεία Τελετών – Μνημοσύνων ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Αγ. Ιωάννη Πράτσικα 165, Πάτρα. Τηλ.: 2610-361.555. Κιν.: 6979-140.091, 6975-730.357.

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα