Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νεαρή κάνει “πιάτσα” στη λαϊκή της Αγίας Σοφίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Περίοικοι αναφέρουν ότι και στην λαϊκή της Πέμπτης στην περιοχή Αγίας Σοφίας της Πάτρας υπάρχει νεαρής ηλικίας γυναίκα, όχι Ρομά αυτή τη φορά, η οποία πλησιάζει άνδρες με σκοπό τον πληρωμένο έρωτα. Μαζί της μάλιστα, σε ικανοποιητική απόσταση εμφανίζεται και ένας άνδρας, τον οποίο ενημερώνει με χειρονομίες για την θετική ή αρνητική απάντηση που λαμβάνει από τους υποψηφίους πελάτες.

Σίγουρα η πολυκοσμία βοηθά τις γυναίκες αυτές να κρύβονται και να «ψαρεύουν» ευκολότερα άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας, οπότε επιλέγουν και ώρες αιχμής για να κάνουν την εμφάνισή τους. Διακινδυνεύοντας βεβαίως να γίνουν αντιληπτές, όπως στις παραπάνω περιπτώσεις. Η αστυνομία από την άλλη, έχει ένα δύσκολο έργο να επιτελέσει, καθώς τα στέκια υπαίθριας πορνείας είναι αρκετά, ενώ χρειάζονται περιπολίες πλέον σε περισσότερα σημεία. Να τονίσουμε ότι όσον αφορά τις γυναίκες Ρομά, αυτές είναι ως επί το πλείστον ανήλικα κορίτσια, τα οποία εκδίδονται για ελάχιστα ευρώ.

ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η “Μπάρμπαρα” χτύπησε και την Αχαΐα: Σε ποια σημεία διεκόπη η κυκλοφορία

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την χώρα λόγω της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα” έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στην Αχαΐας.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται ότι:

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη διαδημοτική οδό που συνδέει το Δ.Δ. Περιστέρας Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας με το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων έχει διακοπεί, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Πάτρα φωταγωγείται καρναβαλικά!

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 7 το βράδυ, ανάβει στην πλατεία Γεωργίου Α΄, ο καρναβαλικός διάκοσμος.

Οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου εργάστηκαν και φέτος πυρετωδώς για την τοποθέτηση των στοιχείων που
δημιουργήθηκαν στο Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων και θα προσφέρουν σε πολλά σημεία σε όλη την πόλη νότα χαράς και καρναβαλικού κλίματος τις επόμενες νύχτες μέχρι και τη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. – Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στο στέκι της οδού Χαραλάμπη

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πάτρα από χθες πριν από λίγο αναχώρησαν από το κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας όπου διαμένουν και κατευθύνθηκαν στο στέκι της αγαπημένης τους ομάδας στην οδό Χαραλάμπη.

Η Αστυνομία παρακολουθεί διακριτικά τις κινήσεις τους.

Αυξημένα είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτραπούν τυχόν εντάσεις που θα αμαυρώσουν την μεγάλη αθλητική διοργάνωση που φιλοξενεί η Πάτρα.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα