Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μονόδρομος η αυτόνομη κάθοδος»-Τέλος στις φήμες περί συνεργασίας του με άλλες παρατάξεις βάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππος Λιάκος

Published

on

Με… σαθρά επιχειρήματα, αστείες πολιτικές δικαιολογίες, ακόμη και με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς επιχείρησαν να πλήξουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππο Λιάκο, εμφανίζοντάς τον ως έναν εκ των πρωταγωνιστών υπόγειων συμφωνιών εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.

Ο ίδιος μιλώντας στη «Γ» βάζει τέλος στα σενάρια συνεργασιών ξεκαθαρίζοντας πως «η αυτόνομη κάθοδός μας στις εκλογές είναι μονόδρομος». Όπως παραδέχεται όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν συζητήσεις με όλες τις παρατάξεις, χωρίς ωστόσο, να ληφθεί καμία απόφαση προεκλογικής συνεργασίας κι αυτό γιατί, διαπιστώθηκαν πολιτικές αντιθέσεις που δεν μπορούν να γεφυρωθούν.

Σύμφωνα με τον κ. Λιάκο «είναι γεγονός πως το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών όχι μόνο με τη δημοτική Αρχή, αλλά και με άλλες παρατάξεις, κατόπιν δικής τους πρωτοβουλίας. Η ανταπόκριση του κόσμου από την ημέρα που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για το Δήμο έως και σήμερα είναι πραγματικά συγκινητική. Καθημερινά δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από συνδημότες μας που στηρίζουν την προσπάθειά μας και αντίστοιχα, συναντώ ιδιαίτερα θερμό κλίμα σε όλες μου τις περιοδείες στα χωριά. Κάθε μέρα γινόμαστε ολοένας και περισσότεροι! Φαίνεται όμως ότι αυτή η πρωτόγνωρη αποδοχή στο πρόσωπο μου ενοχλεί ορισμένους που δεν χάνουν ευκαιρία να διαδίδουν ψέματα και θεωρίες συνωμοσίας για υποτιθέμενες προεκλογικές συνεργασίες κάτω από το τραπέζι! Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ουδέποτε λειτούργησα παρασκηνιακά, ούτε είμαι άνθρωπος που συζητώ πίσω από κλειστές πόρτες. Όλες οι επαφές που έχω κάνει μέχρι σήμερα ήταν σε γνώση της παράταξής μου και όλων των συνδημοτών μας. Δηλώνω ξεκάθαρα ότι υπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των συνδημοτών μας και με μοναδικό μέλημα το καλό του τόπου μας παραμένω προσηλωμένος στο στόχο και στην κοινή μας προσπάθεια να αλλάξει ο Δήμος μας σελίδα! Μια προσπάθεια που είμαι βέβαιος ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη! Η αυτόνομη κάθοδός μας στις εκλογές είναι μονόδρομος», δήλωσε ο κ. Λιάκος.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Ο κ. Λιάκος συνεχίζει καθημερινά τις επαφές με κατοίκους σε όλα τα χωριά του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Συγκεκριμένα, έχει επισκεφθεί ήδη τη Μιτόπολη, την Άρλα, τις Πόρτες και τα Σουδενέικα, ενώ σκοπός τους είναι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου να έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο των περιοδειών του. Την ίδια ώρα, συνεχίζει τις επαφές για το ψηφοδέλτιο της παράταξης, στο οποίο θα συμμετέχουν εκτός από έμπειρα στελέχη και νέοι άνθρωποι, καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία, με διάθεση για προσφορά στον τόπο τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement