Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Τελευταίες δοκιμές

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή κάνει σήμερα το πρωί την τελευταία της προπόνηση και εν συνεχεία αναχωρεί για την Αθήνα

 

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη.

Περιθώρια ξεκούρασης όπως είναι γνωστό δεν υπάρχουν και μετά το δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης οι κοκκινόμαυροι έπιασαν αμέσως δουλειά καθώς το παιχνίδι με την Ηλιούπολη θα διεξαχθεί την Παρασκευή λόγω του ότι είναι τηλεοπτικό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε άμεσα την Δευτέρα την προετοιμασία της ομάδας έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει έναν ακόμα δύσκολο αντίπαλο.

 

ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΙΛΤΙΝΙΟ

Η χθεσινή προπόνηση που είναι η προτελευταία έγινε χωρίς τους Νιλτίνιο, Δ. Θεοδωράκη και Μυτίδη, με τους δύο πρώτους να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι ο Νιλτίνιο δεν θα δώσει το «παρών» σε ένα ακόμα παιχνίδι των κοκκινόμαυρων ενώ ο Μυτίδης όπως έχει γίνει γνωστό θα μείνει εκτός για δέκα ημέρες.

Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Αγυιάς και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει την ίδια ημέρα στις 4 μ.μ. για να καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Μην ξεχνάμε ότι εκτός αποστολής θα μείνει και ο Παναγιώτης Λινάρδος ο οποίος θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής καθώς είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής είναι ικανοποιημένη από την προσέλευση των φιλάθλων στα δύο εντός έδρας ματς.

Γι’ αυτό το λόγο θέλει να στηρίξει και η ίδια τους φιλάθλους και όσοι είναι μέλη της “Member Card” στον εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη θα έχουν δωρεάν εισιτήριο.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε μια κίνηση αμοιβαίας στήριξης και θέλοντας τον κόσμο της στην κερκίδα, θα εξασφαλίσει στα μέλη της “Member Card” το εισιτήριο του αγώνα με την Ηλιούπολη.

Οι κάτοχοι με την υπόδειξη της “Member Card” και της ταυτότητας θα παραλαμβάνουν το εισιτήριό τους από τον υπεύθυνο που θα ορίσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή στη Θύρα των φιλοξενούμενων. Όσοι φίλαθλοι επιθυμείτε την απόκτηση της “Member Card”, προλαβαίνετε».

 

Πολύ το τρέξιμο

Όπως είναι γνωστό η Παναχαϊκή και ειδικότερα ο επικεφαλής Πέτρος Σταθάκης με τον Νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Αργύρη Λίβα θα έχουν πολλή δουλειά καθώς πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να ετοιμαστεί ο φάκελος αδειοδότησης.

Τα έγγραφα που πρέπει να συγκεντρωθούν είναι πάρα πολλά, οπότε αναμένεται μέσα στον Δεκέμβριο οι αρμόδιοι να ρίξουν αρκετό τρέξιμο για να τα καταθέσουν τον Μάρτιο και να πάρει η ομάδα την άδεια για τη Super League.

 

«ΑΧΑΙΟΙ 3»

Ετοιμάζουν… νέο ταξίδι

Ένα ακόμα ταξίδι ετοιμάζει ο Σύνδεσμος φιλάθλων Παναχαϊκής έτσι ώστε να βρεθεί κοντά στην ομάδα της Παναχαϊκής. Οι «Αχαιοί 3» καλούν τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο εκτός έδρας ματς με την Ηλιούπολη και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο σύνδεσμο μέχρι και σήμερα στις 21:00 το βράδυ.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement