Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Σινεμά

«Wednesday»: Η κόρη της οικογένειας Άνταμς κατακτά με άνεση την κορυφή στο Netflix

Δημοσιεύθηκε

στις

Η σειρά με τις περισσότερες ώρες προβολής στο Netflix είναι πλέον το spin-off για τη Wednesday, την κόρη της πασίγνωστης οικογένειας Άνταμς, η οποία κατέκτησε την κορυφή μέσα σε λίγες μόλις μέρες.

Τo «Wednesday» εκθρόνισε το «Stranger Things», που κατείχε προηγουμένως το ρεκόρ με 335,01 εκατομμύρια ώρες από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου στη streaming υπηρεσία.

Η σειρά με πρωταγωνίστρια τη 16χρονη κόρη της διασημότερης gothic οικογένειας έχει φτάσει ήδη τις 341,2 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης. Tο «Wednesday» φιγουράρει στην πρώτη θέση σε 83 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Η σειρά επικεντρώνεται στην 16χρονη που φοιτά στην Ακαδημία Nevermore και προσπαθεί να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας που έγινε πριν από δύο δεκαετίες.

Η Wednesday προσπαθεί να αποτρέψει ένα φονικό και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο στο οποίο ενεπλάκησαν και οι γονείς της πριν από 25 χρόνια. Την ίδια ώρα, νέες περίπλοκες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στο Nevermore.

Η σειρά συγκέντρωσε 71% στους κριτικούς, ενώ έλαβε 86% θετικές κριτικές και στο σκορ του κοινού.

Η σειρά που κατέχει το ρεκόρ όλων των εποχών παραμένει το «Squid Game», με 571,8 εκατομμύρια ώρες προβολής στο ντεμπούτο του στο Netflix.

Ροή ειδήσεων

Advertisement